Neler Yeni

Yardım TurkTelekom Turkcell'in altyapısını mı kullanıyor???!!!!

bende superonline normalde telekom fiber altyapıumız var 10mpbt alabiliyoruz hemde uygun fiyata ama turkcel haysiyetsizlik yapıp dairenin iç tabloları kesmiş sadece tukcell hattımız var binadaki tek tukcell kullanan biziz gerisi hep telekom ama turkcell yüzünden tekrar telekoma geçemiyoruz kablolar uyumsuz diyor duvarların kırılıp tekrar yapılması lazımmış o da çok uğraştırıcı bir iş ve ev kira olduğundan turkcell pişmanlıktır
oha ama an**** ben olsam dava başvurusnda bulunurdum dava düşse bile sis bombası yapıp bayilere fln atardım şaka değil yani patlardım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Niye kızgın attın ki ben sana yaşanan olayı söylüyorum böylee bir olayı yapan kişileri övemem kusura bakma
sana değil be knk

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
oha ama an**** ben olsam dava başvurusnda bulunurdum dava düşse bile sis bombası yapıp bayilere fln atardım şaka değil yani patlardım

sana değil be knk
bende yanlış attım :D

Dava düşünüyorum ama kendi mülküm olmadığından endişelerim var

JackieTR

80+ Bronze
herkes bili tt nin ne kadar b0ktan olduğunu örnek olarak alın size spped test biz bu hıza ayda 180 TL veriyormuşuz a***** şuna bak

Alıntıyı görüntüle

bende bugün baktım bizim sitede fiber altyapı varmış 100mbps destekleyen (max mı emin değilim şuan) tarifelere baktım sınırsız 100 mbps internet normal bi paket 130 TL 130 TL lan bunun 5 katı ama bundan daha ucuz babama sordum bende mal gibi interneti aylık 110-130 fln sanıyormuşum 180 dedi babam lan 200mbps bile 150 TL idi babama dedim işte bu daha ucuz daha iyi fiber altyapı var zaten babam da tt zaten turkcellin altyapısını kullanıyor dedi anlatamadım yardım edin ya 3 kardeşim canlı derslerimiz aynı saatte net kitleniyor ya
net.png

Vallaha garip neden sabit ücret yok bilmiyorum .. Ben şuan türk telekom netini kullanıyorum bir problem yok .. 125 liraya 50 mb download karşılık 8 mb upload alıyorum :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
her ikiside hem fazla para veriyorum hemde bu kadar düşük hız alıyorum
Aldığınız paket 24mbps ise düşük hız almıyorsunuz.
Ping değerlerinize bakacak olursak çok iyi.
Para olarak taahhütünüz 2 yıl ise başka daha uygun fiyatlı firmaya geçebilirsiniz.Sonuçta adamlar size başta soruyorlar bu parayı vericeksiniz diye siz veya aileniz bunu onaylıyor.
O fiyat taahhütsüz parasıdır yüksek ihtimal taahhütlü fiyatlar o kadar yüksek değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,726
Üyeler
168,486
Son üye
SamMobile
Top Bottom