Neler Yeni

TürkTelekom'a geçerek iyi mi yaptım kötü mü?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Telekom gibi büyük firmalar hiçbir şekilde canlı destekten sizin numaranızı istemez.
Siz isterseniz siteden başvuruyu yaparsınız, birkaç dakika sonra sizi ararlar. Ayrıca TT sitesinde canlı destek diye bir şey yok. Kim bilir hangi sitelere girdiniz :D
Doğru söylüyorsunuz TT yi 444 1 444 ten aradım böyle bir abonelik yok üstünüze dediler. Geri o numarayı arayıncada size iptal talebiniz için dönüş yapılır en kısa zamanda denildi ve kapattılar telefonu :D bir şey olur mu? Sonuçta taktırmayacağım tekrar ararlarsa fake kurulum ekibi falan istemiyorum derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aga kredi kartı falan verdin mi
Hayır sadece ismimi ve numaramı biliyorlar

SylaSS

80+
Arkadaşlar taşınacağım yere kablonet gelmiyordu ve superonline daha aktif değildi.Bende Türk Telekomla anlaştım. 100 mbps mega paket diye upload'i ise 7-8 arası sabitmiş. Yanında da dsmart veriyorlar televizyon için ve yeni sürüm modem dediler tam anlamadım orayı toplam 150 TL iyi mi?

Türknet seçmedim çünkü müşteri hizmetleri sıfır ve modem vermiyorlar. Milleni seçicektim ama sadece 100mbps İnterneti +modemi 160 TL idi. Ben bu şekilde TV 'yide çözmüş oldum.
modem veriyor türknet

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Satici tt değil dsmart ve dolandiricilar
Ahahah çok ilginç turk Telekom diye aradığım başvurum d smart ta çıktı nasıl olduysa ve neyseki iptal ettirdim telefon ile. Oradaki yardımcı iptal talebinizi aldım sizi ekip ararsa kurulum istemediğinizi ve iptal ettiğinizi söyleyin dedi. Valla rahatladım...

Top Bottom