Neler Yeni

Türktelekom'un Sürprizi

Şuan 2 gündür hızım böyle öncesi'de pek iyi değil'di zaten nedir bizim bu turktelekom'dan çektiğimiz arkadaş ne? twiter'den ordan burdan elimden gelen ne varsa yaptım fiber gelsin diye hiçbirin'den olumlu sonuç alamadım halihazır'da vdsl kullanıyorum 30 mbps 7 8 ay öncesine kadar 70'di hızım 7 8 ay içinde bölgede yoğunluk olduğu için türktelekom efendi yeni kutu vs yapmak yerine hızları düşürdü :) bölgeme gelen ekip bölgen'de tt kaynaklı problem var çözmez diyor maliyetli :D bunu çalışan ekipleri söylüyor :D offff cidden ben artık kafayı yemek üzereyim dostlar

TT GEÇ'İN VS DEMEYİN GELEN TT EKİBİ TT GEÇSEN DAHİ PROBLEM AYNI ÇÖZÜLMEZ DEDİ BİLGİNİZ OLSUN DOSTLAR ALT YAPIDA'DAKİ PROBLEM MALİYETLİ İMİİŞ BUNUN İÇİN TANIDIĞIN OLURSA HEMEN HALLEDERSİN DEDİ YOKSA İŞİN ZOR DEDİ.
2AA.PNG

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
ibrahim ileri
turktelekom

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-12-04 185953.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-04 185953.png
    230.7 KB · Hit: 131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şanslı kişisin hocam bende bu hızları alıyordum ama tt belitmiş olduğum gibi yaptığı için şuan sürünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam da sorun şuan comnette. Türktelekomluk bir durum yok sunucu kaynaklı problem diyorlar uygulamada genel arıza sorgusundan bakabilirsiniz.
halihazırda comnetten arızaya dair bilgi mesajı vs gelmedi bana uygulamada'da böyle bir bilgi yok.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,219
İsim
Emre siyah
şanslı kişisin hocam bende bu hızları alıyordum ama tt belitmiş olduğum gibi yaptığı için şuan sürünüyorum.

halihazırda comnetten arızaya dair bilgi mesajı vs gelmedi bana uygulamada'da böyle bir bilgi yok.
1733328252808.png

• Konu Sahibi Konu Sahibi

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,219
İsim
Emre siyah
sizdede 2 gündürmü var peki problem? benim öncesindede gece saatlerinde örnek 12 gibi bi anda internet gidiyordu geliyordu hız düşüyordu vs bu tarz problemler'de varmıydı sizde

sayfa adam akıllı yüklenmediğii için bu arıza mesajı gelmedi şimdi gördüm bende
Büyük kesintiler harici paket loss oluyor bazen onun dışında bir sıkıntı yaşamadım

Büyük kesintiler harici paket loss oluyor bazen onun dışında bir sıkıntı yaşamadım
Bende gece saatleri bi anda internet gidiyor sonra hız düşüyor yani 30' mbps'yide alsam eyw durumundayim ama onuda vermiyorlarki

Bu 2 gündür sizdede durum benim gibimi internet hızınız düştümü ?

Aquamen

80+ Bronze
2 3 gün önce bende yaşadım aradım
düzelmeye yakın böyle oldu sonra ping de düştü
Ekran görüntüsü_30-11-2024_194820_www.turktelekom.com.tr.jpeg

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,219
İsim
Emre siyah
Bende gece saatleri bi anda internet gidiyor sonra hız düşüyor yani 30' mbps'yide alsam eyw durumundayim ama onuda vermiyorlarki

Bu 2 gündür sizdede durum benim gibimi internet hızınız düştümü ?
evet 2 gündür düşük şuan da dahil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,761
Üyeler
163,718
Son üye
gülümsegiyim
Top Bottom