Geçmiş olsun hepimize maalesef riskli gözükmesine rağmen ben de girdim bu yola. birkaç kişiye de sordum şirketi vergi no,kep adresi ,Mersis,gerçek adresleri vs apaçık ortadaydı.Web sitesinin geçmişine, acaba dolandırıldım mı diye düşündüğüm gece 2 sıralarında baktım malesef ve cevap evet site 1 aylıktı. sabah bankayla görüşüp bildirimlerimi yaptım öğlen ise Savcılık şikayet dilekçesi ve ifade vermeyle meşgul oldum. İnşallah emniyet birimlerimiz en kısa sürede yakalar ve mağduriyetlerimiz ortadan kalkar.
Özelden numaranızı yazarsanız ekleyebiliriz whatsapp grubunaHerkese selam ve geçmiş olsun.Maalesef durduk yere mağdur olduk bizde.Bende evraklarımı hazırladım yarın sabah savcılıktayım.Umarım paralarımızı kurtarırız.
Bende konunun daha hızlı çözüme kavuşması ve mağdurların iletişime daha hızlı geçebilmesi açısından Whatsapp grubu kurma konusunda sizlere katılıyorum.
nasıl bir dilekçe yazdınız bende dolandırıldım direk savcılıgamı gittiniz bankayla ilgili ne gibi bir işlem yaptınızArkadaşlar bizde savcılığa suç duyurusunda bulunduk insallah bir an önce gerekli cezayı alırlar
ben yazdımÖzelden numaranızı yazarsanız ekleyebiliriz whatsapp grubuna
yiğit bey merhaba,gelişmeler olursa bilgi rica ederizMerhabalar. Ben de bu firmanın bir mağduru olarak hemen şirket yetkilisini tespit edip şirketin bulunduğu adrese intikal ettim. Şirket adresinde bulunmamakta ve dün son derece profesyonel bir şekilde iletişim kurduğum müşteri hizmetlerine dahi ulaşamamaktayım.
Zaman kaybetmeden savcılığa suç duyurusunda bulundum ve hukuki süreci başlattım. Konu ile ilgili yardım ve hukuki bilgi almak isteyenler için irtibat numaram
Av. Yiğit Kaymaz
0530 229 98 52
Whatsapptan iletişime geçildiği halde süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır.
Hepimize geçmiş olsun.