Turuncu siteden elektrikli bisiklet alınır mı?

Mahmood

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
25000
İyi günler. Ben elektrikli bisiklet almak istiyorum, büyük tekerlekli olanlardan. Aklımda volta vb4 vardı ancak kart limiti dolu olduğundan alamadım. O zamanlar indirim vardı 19k idi ve peşin 6 taksitle baya ucuza geliyordu. Şimdi indirim kalktı 25k tl olmuş ve 12 ay taksitle toplam 28k taksit başı 2300 gibi bir fiyata geliyor. Bir yandan daha kaliteli olan Ape Ryder buffalo(düz buffalo, e veya f değil) modeli trendyol sitesinde 28k tl ve peşin 9 taksitle satılıyor. Ancak sorun şurada, ürünlerden birini üreticisi kendi sitesinde satıyor, diğerini başka satıcı satıyor. Link bırakıyorum:

Hocam APE Ryder buffalo güvenilir bir model mi? 900km de ikinci elde birinden xbox series s + biraz nakit vererek almayı düşünüyordum da markaya güvenemedim çok şikayet var.

Hocam APE Ryder buffalo güvenilir bir model mi? 900km de ikinci elde birinden xbox series s + biraz nakit vererek almayı düşünüyordum da markaya güvenemedim çok şikayet var.
Ben de tam bilmiyorum ama Volta markasından iyidir diye düşünüyorum. Satıcıya güvenmediğim için vazgeçtim tekrar 19k tl ye düşerse volta vb4 alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,900
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri