Neler Yeni

Tuşlu telefon ile kaliteli müzik?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Bütçe
500
Hem derslerime odaklanmak hemde internettten biraz kopmak için bir tuşlu telefon almayı düşünüyorum ve müziksiz yapamam acaba bir tuşlu telefondan ne kadar kaliteli müzik dinleyebilirim alırsam anker q10 ile kablolu bir şekilde kullanacağım. Ucuz yollu bir mp3 veya mp4 çalar dahamı mantıklı olur?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hem derslerime odaklanmak hemde internettten biraz kopmak için bir tuşlu telefon almayı düşünüyorum ve müziksiz yapamam acaba bir tuşlu telefondan ne kadar kaliteli müzik dinleyebilirim alırsam anker q10 ile kablolu bir şekilde kullanacağım. Ucuz yollu bir mp3 veya mp4 çalar dahamı mantıklı olur?
Nokia Express Music ve Sony Ericsson telefonlar zamanında müzik konusunda baya iyilerdi ama temiz telefon bulmak zor olabilir. Bence Mp3 çalar daha iyi olabilir.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nokia Express Music ve Sony Ericsson telefonlar zamanında müzik konusunda baya iyilerdi ama temiz telefon bulmak zor olabilir. Bence Mp3 çalar daha iyi olabilir.
Peki iyi bir mp3 yada mp4 önerebilir misiniz? hangilerinin iyi olduğunu anlayamıyorum hepsi çok kalitesiz geliyor.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Hafıza kartı takılan herhangi bir tuşlu MP3 çalar destekli tuşlu telefon işini görür.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Eğer bir müzik arşivin varsa bu daha mantıklı olabilir. Böyle bir telefon gereksiz olur bu durumda.
Müzik arşivim var ama parçaların kalitesi düşük o yüzden yeni bir arşiv kuracağım ne kadar süremi alırsa alsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hafıza kartı takılan herhangi bir tuşlu MP3 çalar destekli tuşlu telefon işini görür.
Ses kalitesi benim için çok önemli arkadaşta sanırım Samsung e250 vardı ve 128kbps şarkıları fena olmayacak bir şekilde oynatıyordu acaba 320 kbps desteklermi yeni kuracağım arşivi 320 kbps den kuracağım çünki.

Eğer bir müzik arşivin varsa bu daha mantıklı olabilir. Böyle bir telefon gereksiz olur bu durumda.
Ve eğer bir müzik çalar alırsam telefon kullanmam muhtemelen.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki iyi bir mp3 yada mp4 önerebilir misiniz? hangilerinin iyi olduğunu anlayamıyorum hepsi çok kalitesiz geliyor.
Bu ürün zamanında bir çok bilindik markadan daha iyi ve kaliteli olarak biliniyordu. Kendim kullanmadım ama almaya niyetim vardı sonra telefonlar gelişince almamıştım.
Bu üründe küçükken hayalimdi o zamanlar pahalıydı ve alamamıştım. Sony kalitesi o konuda sorun yaşayacağını sanmıyorum ama hafızası yetersiz gelir büyük ihtimalle.
Sıfır olarak açıkçası piyasaya hakim değilim. Ne tür bir şey bulunur bilemiyorum hocam.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Tamam müzik çalar işini görür o zaman. Bu arada evde akıllı TV var mı? Varsa oradaki Spotify'dan işini görebilirsin belki.
Akıllı tv var ama mutfakta.

Bu ürün zamanında bir çok bilindik markadan daha iyi ve kaliteli olarak biliniyordu. Kendim kullanmadım ama almaya niyetim vardı sonra telefonlar gelişince almamıştım.
Bu üründe küçükken hayalimdi o zamanlar pahalıydı ve alamamıştım. Sony kalitesi o konuda sorun yaşayacağını sanmıyorum ama hafızası yetersiz gelir büyük ihtimalle.
Sıfır olarak açıkçası piyasaya hakim değilim. Ne tür bir şey bulunur bilemiyorum hocam.
Sony e bakacağım hocam öneriler için çok sağolun.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Android telefonuna Google Family link yükle.Annen yada babanınkinede yükle. Kendini çocuk anneni ebeveyn olarak girince, annnenin telefonundan kendi uygulamalarını kısıtlayabiliyorsun. Örneğin Arama ve müzik çalar açık olsun diyeceksin, diğer tüm uygulamalar kilitleniyor annenin telefonunda geri açabiliyosun anca. Tatillerde geri açarsın uygulamaları. Boşa telefon müzik çalar alma bence.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Onunla olmaz mı? Kablosuz kulaklığın olsa odana kadar çeker herhalde.
Hocam ben daha taşınabilir bişey istiyorum dışarıdada kullanacağım. Hem mutfakti televizyon sürekli çalışıyor yani pek mümkün değil ama fikir için sağolun.

Android telefonuna Google Family link yükle.Annen yada babanınkinede yükle. Kendini çocuk anneni ebeveyn olarak girince, annnenin telefonundan kendi uygulamalarını kısıtlayabiliyorsun. Örneğin Arama ve müzik çalar açık olsun diyeceksin, diğer tüm uygulamalar kilitleniyor annenin telefonunda geri açabiliyosun anca. Tatillerde geri açarsın uygulamaları. Boşa telefon müzik çalar alma bence.
Çok denedim hocam öyle şeyleri inanın bana benden uzak olması daha iyi çünki dayanamayıp birşekilde o kilidi açıp yine telefona gireceğimi biliyorum.

Bu arada okulada götüreceğim için şuanki telefonumu götüremem

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Hocam ben daha taşınabilir bişey istiyorum dışarıdada kullanacağım. Hem mutfakti televizyon sürekli çalışıyor yani pek mümkün değil ama fikir için sağolun.
Rica ederim. TV'den de ara sıra müzik dinliyorum ben de oradan aklıma geldi.
Biraz baktım da MP3'ler pahalı değilmiş pek. İdare etmelik bir şeyler bulursun kolayca.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,229
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom