tuşu nasıl düzelticem

Reaksiyon skoru
5
ben 2-3 gün önce meyve suyu döktüm enterin olduğu bölüme 10-15 tuşa döküldü ve anında çıkartıp temizledim ancak bugün ü tuşuna bastığımda basılması baya zorlaşmış içine meyve suyu kaçtığı yapış yapış olduğu belli sadece ü tuşu böyle nasıl düzelticem yardımcı olabilirseniz sevinirim klavye razer blacwidow v3

ben 2-3 gün önce meyve suyu döktüm enterin olduğu bölüme 10-15 tuşa döküldü ve anında çıkartıp temizledim ancak bugün ü tuşuna bastığımda basılması baya zorlaşmış içine meyve suyu kaçtığı yapış yapış olduğu belli sadece ü tuşu böyle nasıl düzelticem yardımcı olabilirseniz sevinirim klavye razer blacwidow v3

Yapabilceğin pek bir şey yok gibi razer switchleri lehimli olduğu için sökmen sağlıklı olmaz. Tuşu söküp ulaşabildiğin kısımları ıslak mendil ile sil sonra o tuşa biraz ard arda bas belki biraz açılmaya başlar.

hocam neden klavyenin başında meyve suyu içtin 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri