Neler Yeni

Tuttuğunuz takım haricindeki bir takımda oynasa da çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz futbolcular

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
beşiktaştan aboubakar'ı ilk döneminde çok seviyordum. bu yıl hiç izlemedim.

Jaja50

80+ Silver
Trabzonspor'luyum. Şu Rosier bizde olsa, Serkan da yaylasına geri dönse ne güzel olur la.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

oTToman16

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Adem SOY
Örneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Galatasaray lıyım. Fener de Alex i çok beğeniyor dum

KirliKill

80+ Silver
Örneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Beşiktaşlıyım ve Muslera der susraım

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Kara Kartal bir Beşiktaşlıyım. 🦅

Her ne kadar takım değiştirse, 4 büyükleri teker teker gezse de önce Burak Yılmaz, sonra José Sosa'yı izlemeye bayılıyorum.

Hatta Sosa konusu için şöyle bir şey dahi söyleyebilirim. Sosa, Beşiktaş'a rakip olduğunda ve ayağına top geldiğinde "Allah! İnşallah abuk subuk bişey yapıp üzmez bizi" diye içimden geçirdiğim doğrudur.

Bunun yanı sıra farklı takımlarda ise Hatayspor'dan Boupendza, Trabzonspor'dan Nwakaeme, Galatasaray'dan Onyekuru ve Maicon'u izlemeye bayılıyorum.

Ama Kara Kartal Beşiktaşlıyım. 🦅

Fenerliyim; Muslerayı baya seviyorum

Techno08

80+ Gold
Fenerbahçeliyim ve muslerayı beğeniyorum çok iyi bir kaleci.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Galatasaraylıyım Ozan tufanı çok seviyorum hem troll adam hemde csgo falan oynuyor

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay

emresanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Emre Şanda
Fenerbahçeliyim. Karabükte iken Emenikeyi çok severdim. İnşallah biz alırız diye dua ederdim. Aldık ve sonuç hepimizin malumu :D Şaka maka ben Beşiktaş yıllarında Quaresma hayranıydım. Adamı alırmıyız bir gün inşallah dedim çok olmadı. Trivelaların hastasıydım. Galatasarayda Muslerayi severim. Trabzonsporda Nwakame :)

Top Bottom