Bende ekmek spordaki enes batur abimi beğeniyorum (!)Galatasaraylıyım juventus taki Ronaldo hocqmizi beğeniyorum.
Galatasaray lıyım. Fener de Alex i çok beğeniyor dumÖrneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Beşiktaşlıyım ve Muslera der susraımÖrneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Fenerliyim; Muslerayı baya seviyorumÖrneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ne demek beğenmiyorsun, böyle bişey olabilir mi ya?!karakterini beğenmem
Aym Sori heğFutbolcu değil de cigoladalı basdamı çok seviyorum.
Ozan Tufan beni çok güldürüyor, karakterini beğenmem ama severim mizahını.
Fenerbahçeliyim. Karabükte iken Emenikeyi çok severdim. İnşallah biz alırız diye dua ederdim. Aldık ve sonuç hepimizin malumu Şaka maka ben Beşiktaş yıllarında Quaresma hayranıydım. Adamı alırmıyız bir gün inşallah dedim çok olmadı. Trivelaların hastasıydım. Galatasarayda Muslerayi severim. Trabzonsporda NwakameÖrneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?