Tuttuğunuz takım haricindeki bir takımda oynasa da çok sevdiğiniz ve beğendiğiniz futbolcular

beşiktaştan aboubakar'ı ilk döneminde çok seviyordum. bu yıl hiç izlemedim.

Trabzonspor'luyum. Şu Rosier bizde olsa, Serkan da yaylasına geri dönse ne güzel olur la.

Örneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Galatasaray lıyım. Fener de Alex i çok beğeniyor dum

Örneğin Fenerlisiniz ve Galatasaray'da oynayan bir futbolcuyu çok beğeniyorsunuz veya Besiktaslisiniz Trabzonspor'da oynayan bir futbolcuyu çok seviyorsunuz. Böyle olan futbolcular var mı sizin için?
Ben Fenerbahçeliyim ve Galatasaray'dan Muslera'yı Beşiktaş'tan Atiba'yi çok seviyorum.
Beşiktaşlıyım ve Muslera der susraım

Kara Kartal bir Beşiktaşlıyım. 🦅

Her ne kadar takım değiştirse, 4 büyükleri teker teker gezse de önce Burak Yılmaz, sonra José Sosa'yı izlemeye bayılıyorum.

Hatta Sosa konusu için şöyle bir şey dahi söyleyebilirim. Sosa, Beşiktaş'a rakip olduğunda ve ayağına top geldiğinde "Allah! İnşallah abuk subuk bişey yapıp üzmez bizi" diye içimden geçirdiğim doğrudur.

Bunun yanı sıra farklı takımlarda ise Hatayspor'dan Boupendza, Trabzonspor'dan Nwakaeme, Galatasaray'dan Onyekuru ve Maicon'u izlemeye bayılıyorum.

Ama Kara Kartal Beşiktaşlıyım. 🦅

Fenerliyim; Muslerayı baya seviyorum

Fenerbahçeliyim ve muslerayı beğeniyorum çok iyi bir kaleci.

Galatasaraylıyım Ozan tufanı çok seviyorum hem troll adam hemde csgo falan oynuyor

Fenerbahçeliyim. Karabükte iken Emenikeyi çok severdim. İnşallah biz alırız diye dua ederdim. Aldık ve sonuç hepimizin malumu :D Şaka maka ben Beşiktaş yıllarında Quaresma hayranıydım. Adamı alırmıyız bir gün inşallah dedim çok olmadı. Trivelaların hastasıydım. Galatasarayda Muslerayi severim. Trabzonsporda Nwakame :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,769
Üyeler
184,682
Son üye
exudes1
Geri