Neler Yeni

Tuvalet fırçası suyu ağzıma geldi (Troll değil)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,660
İsim
Oğuz
Yapmayın olum öyle şeyler. Gidin eğlenecek başka şey bulun.

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Afiyet olsun hocam . Vitamin X Q W ne varsa aldınız.
Bir damladan bir şey olmaz ama böyle oyuna oyun denir mi bilemiyorum.

Yasin Çınar

80+ Bronze
knk ayıptır sorması bir engeliniz mi var komik bir şey yok ağzına bok suyu gelmiş iğren la bi bi miden bulansın bi bişi olsun normal bi durum değil bu
eskiden böyle değildim lisedeki bu özürlü davarlar yüzünden böyle oldum midem bulandı tabi ama bugün birisi tuvalet fırçasının suyuyla duş aldı resmen yani tek benim başıma gelen bir olay olmadığı için takmadım fazla

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Baran Çelik
1697213725247.png

Dušan Tadić

80+ Silver
İnsan niye birbirine tuvalet fırçası atmaktan zevk alır ki? Olm bir de her gün yaparız demişsiniz bu nasıl bi kafa aafkgmsgkdgmsgk

Arkadaşlar merhaba. Okuldan gelir gelmez yazıyorum okulda gerçekleşti olay. Lise öğrencisiyim. Ben ve arkadaşlarım nerdeyse her gün tuvalette savaş gibi bir şey yapıyoruz. İşte tuvalet fırçası, paspas, su ne varsa alıp birbirimize fırlatıyoruz. Bu sefer bir arkadaşım ucu ıslak olan tuvalet fırçasını bizim tarafa doğru salladı tabi ucundaki su bizim tarafa geldi. Çoğu kişi kaçtı bende arkamı döndüm fakat ucundaki su bir damla benim dudağımın iç kısmına girmiş. (Olay eğlenceli geldiği için çoğu zaman gülüyorum o yüzden ağzım nerdeyse full açık oluyor) Sağlık açısından herhangi bir sıkıntı olur mu? Birkaç gün önce tuvalet fırçası birisinin direkt ağzına gelmişti bir şey olmadı çocukta zaten pek takmadı.

Not: Eğlenceli bir şey değil zaten ama nedense çok eğlenceli geliyor ergenlikten dolayı herhalde.
Kapmadığın hastalık kalmamıştır muhtemelen

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
eskiden böyle değildim lisedeki bu özürlü davarlar yüzünden böyle oldum midem bulandı tabi ama bugün birisi tuvalet fırçasının suyuyla duş aldı resmen yani tek benim başıma gelen bir olay olmadığı için takmadım fazla
Egleniyonuz falan tamamda pislesmeyin bizde sizden beter seyler yapiyoruz ama bu kadar pislesmiyoruz ve bende 10. Sinidta o tuvalet fircasi yuzunden dayak yiyordum hemde saglam

Yasin Çınar

80+ Bronze
Yapmayın. Büyüyün.
Normalde yapmam da birkaç kişi yapınca yapasım geliyor ben yapmayınca onlar bana yapıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsan niye birbirine tuvalet fırçası atmaktan zevk alır ki? Olm bir de her gün yaparız demişsiniz bu nasıl bi kafa aafkgmsgkdgmsgk
Yok diyecektimde cidden her gün yapıyoruz

Egleniyonuz falan tamamda pislesmeyin bizde sizden beter seyler yapiyoruz ama bu kadar pislesmiyoruz ve bende 10. Sinidta o tuvalet fircasi yuzunden dayak yiyordum hemde saglam
Bende bugün yicektim birkaç arkadaşım sırasına su döktüm oturdukları yere sonra farketmediler oturdular üzerine niye altınıza işediniz diye dalga geçtim birkaç kız güldü son anda dayak yemekten kurtuldum birkaç küfür ve enseye şaplak yedim sadece.

Kral siz nabıyonuz ben anlamıyorum? Üzerin ıslanıyor ailen ne diyor?
Bir de derste şişenin kapağını delip üzerime su atıyorlar ama iki dk da kuruyor okulun formasının kumaşıda bir garip zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom