TV 120hz fakat 60 veriyor

Genzzo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
333

SAMSUNG QE65Q70CATXTK

Bu ürüne sahibim ve 1.5 senedir böyle kullanıyormuşum. Playstation ile kullanıyorum ve televizyon 60hz veriyor. Ürün 4K 120hz, bunu 4k 120hz yapma şansım var mıdır ? Yoksa Ps'te otomatik 60 mı oluyor ? Ya da ben bu televizyonu dizi / film / günlük kullanırken de 120 hz yapmak için ne yapmam gerekiyor ? Ayarları kurcaladım ama bulamadım. PS5 te özellik mi açmak gerekiyor o değeri alabilmek için ?

Ayarlar-Ekran ve Video-Video Çıkışı-120 Hz çıkışı
Bu yönergeleri izlerseniz 120 Hz yapabilirsiniz PS5'i.

Ayarlar-Ekran ve Video-Video Çıkışı-120 Hz çıkışı
Bu yönergeleri izlerseniz 120 Hz yapabilirsiniz PS5'i.
Teşekkür ederim hocam bakacağım ama sanırım ayar aktif zaten. Çok fazla bilgi bulamadım durum hakkında ama birisi aynı televizyonla aynı sorunu yaşarken, 120 FPS olan oyunlarda 120 fps'e otomatik aldığını söyledi TV'nin. Ona bi bakacağım.

Teşekkür ederim hocam bakacağım ama sanırım ayar aktif zaten. Çok fazla bilgi bulamadım durum hakkında ama birisi aynı televizyonla aynı sorunu yaşarken, 120 FPS olan oyunlarda 120 fps'e otomatik aldığını söyledi TV'nin. Ona bi bakacağım.
kablon belki 4k120hz falan desteklemiyordur ondan da emin ol bence

kablon belki 4k120hz falan desteklemiyordur ondan da emin ol bence
Onun için kablo linki atar mısınız peki ? Bir kontrol edeyim. Dümdüz kablo kullanıyorum, pek bildiğim bir şey değil. Ayrıca bendekini test edebiliyor muyum ?

Kablolar degiskenlik gosterebiliyor hdmi kac destekledigine gore en basitinden kablon eski bir seyse desteklemeyebilir 4k120hz. Kablo linki icin ise benden daha iyi bilen bir arkadas atsa daha iyi olur ben hangi kablo daha dayanikli uzun omurlu olur bilmiyorum maalesef.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri