TV BOX Cihaz tavsiyesi.

onurksc

80+
Reaksiyon skoru
64
Arkadaşlar evde kullanmak için Android TV BOX arıyorum. Kullanım amacım IP TV, Netflix, Amazon Prime vs.. Yani sadece film ve dizi izlemek için maximum çözünürlük ve donmama olmaması çok önemli. Ayrıca 1000Mbps internet hızını da desteklemesi gerekiyor. Bu şartlara en uygun kendi araştırmalarımla Homatics Box R 4K Plus 32 GB Android TV Box bu ürünü bulabildim fakat bu fiyata daha fazla verim alabileceğim bir cihaz varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Homatics in box r 4k plus ürünü tuzludur, aynı modelin plus olmayanı işini gorecektir aynı cihaz sadece depolama ve rem düşük.
eğer uydudan tv izleyeceksen android tvboxlar bu konuda çok iyi değiller, linux uydular tercih etmelisin. ama uydu televizyonu izlemiyeceksen.

https://www.trendyol.com/homatics/b...r-p-875978204?boutiqueId=61&merchantId=611949

eğer uydu birinci önceliğin değilse ama yinede uyduya bağlansın istersen yukarıdaki iki cihazında kendi orjinal tuner -> type c donustucu kablosunu alabilirsin sırası ile şu şekilde:

not: uyguna dreamstar nova + tuner bundle satan bir link

eğer uydu televizyonu 1. önceliğin ise ve aynı zamanda iptv, dijital platformlar izlemek istiyorsan ve lisanssız cihaza razı isen;

not: benim aklımda alırken iptv nin yavaş kanal geçişine sahip olacağına dair bir kuşku vardı oyuzden tunerli bir cihaz aldım. Ama durum şu ki iptv normal uydu kanallarından daha hızlı😁(özellikle kaliteli bir iptv niz varsa)

Geri