Neler Yeni

Çözüldü✓ Tv onerebilirmisiniz ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
55 inch ve ustu olacak sekilde, telefon baglantisi ve smart tv ozelligi iyi olan f/p tv onerileninizi bekliyorum

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
bütçeniz nedir ?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
55 inch ve ustu olacak sekilde, telefon baglantisi ve smart tv ozelligi iyi olan f/p tv onerileninizi bekliyorum
Geçen Samsung qled q60c aldım. Çok iyi tvdir. Öneririm. Zaten tv de Samsung çok stabil. Ve bu süreçte öğrendiğim kadarıyla android tv vs girmeyin. Zamanla yavaşlama sorunu çok oluyor deniyor. Samsung smart tv ve tizel di galiba öyle bir sisteme sahip.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
Bu cu serisi normal led diye biliyorum. 21 e qled almıştım. Qled daha iyi oluyor. Qledlere bakabilirsin 25k civarı. Zaten onun üstü oled ve çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.pttavm.com/tcl-55c728-5...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.15.5 Bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz bu. Bu fiyatlara QLED dışına çıkma düz ledlerin rengi sönük kalır üst markalarda QLED pahalı samsung vs lg gibi ama TCL en iyi 2. TV firması olduğundan gönül rahatlığı ile alabilirsin aklında bir soru varsa sorabilirsin.
Qled Samsung 21 e almıştım. Ama şuan fiyatlara hakim değilim. Olmayabilir 21e Samsung qled şuan. Varsa Samsung alınır bence

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.pttavm.com/tcl-55c728-5...=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.15.5 Bu fiyata alabileceğin en iyi cihaz bu. Bu fiyatlara QLED dışına çıkma düz ledlerin rengi sönük kalır üst markalarda QLED pahalı samsung vs lg gibi ama TCL en iyi 2. TV firması olduğundan gönül rahatlığı ile alabilirsin aklında bir soru varsa sorabilirsin.
Bu cu serisi normal led diye biliyorum. 21 e qled almıştım. Qled daha iyi oluyor. Qledlere bakabilirsin 25k civarı. Zaten onun üstü oled ve çok pahalı

Qled Samsung 21 e almıştım. Ama şuan fiyatlara hakim değilim. Olmayabilir 21e Samsung qled şuan. Varsa Samsung alınır bence
25k ya kadar samsung da qled tv varmı acaba ? samsungun smart wiew özelliğini kullanmak istiyorumda.

bide hangisi sizce ?

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

ZodiacArs01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Yusuf Kaplan
25k ya kadar samsung da qled tv varmı acaba ? samsungun smart wiew özelliğini kullanmak istiyorumda.

bide hangisi sizce ?

Hocam gerçekten şuan bilmiyorum. Ve bence tv internetten alınmaz. Şubelere gidip gezin. Samsung şubeleri bazem kampanya vs yapıyor. Bakabilirsin. Ve TCL önerileri almıştım ama bilmediğim bir marka olduğu için ve o dönem tcl mağazası bulamadım. O yüzden girmedim tcl işine. 25k civarı qled Samsung bulursan al. Bulamazsan diğer kişilerin yorumlarına bak. Fikrim yok tcl için

kesinlikle alma samsungun en dandik ürünüdür aşırı sönüktür %100 rengide vermez sırf samsung yazısına para vermiş olursun
Cu serisi genel öyle bence. 8100 e de bakmıştım qled ile acayip fark vardı.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

bunun samsungda muadili q70 veya q80 dir sen giriş seviyesi qled almışsın senin cihazdan iyidir bu q60 çünkü edge led bu direct full array led

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam gerçekten şuan bilmiyorum. Ve bence tv internetten alınmaz. Şubelere gidip gezin. Samsung şubeleri bazem kampanya vs yapıyor. Bakabilirsin. Ve TCL önerileri almıştım ama bilmediğim bir marka olduğu için ve o dönem tcl mağazası bulamadım. O yüzden girmedim tcl işine. 25k civarı qled Samsung bulursan al. Bulamazsan diğer kişilerin yorumlarına bak. Fikrim yok tcl için

Cu serisi genel öyle bence. 8100 e de bakmıştım qled ile acayip fark vardı.
Samsung a bakıcam qled için ve TCL türkiyede yavaş yavaş popülerleşen bir marka. yurtdısında çok popüler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,410
Son üye
Gundgann
Top Bottom