Neler Yeni

Twd netflixte yayınlanmayan bölümleri nerden izleyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eyüp yılmaz
Twd in 11. Sezon 24. Bölümünden sonrası da olduğu aşikar. Ayrıca Instagram'da da görmediğim sahneler var bu bölümleri izleyebileceğim bir platform varmıdır.

Kerem gök

80+ Silver
nasıl aşikar 11.24 den sonrası olduğu anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dizi 11. sezon 24. bölüm darly, rick ve michone u aramaya giderken bitiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eyüp yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben hepsini izlemedim ama bir arkadaşım bitirdi ve devamı olduğuna emin resmen dizi yarıda kaldı diyor ve rickin geri döndüğünü duydum fakat arkadaşım öyle bir sahne olmadığını söylüyor

Kerem gök

80+ Silver
Dizinin devamı olduğu kesin değilmi. Böyle bir dizi neden böyle bitsin.bunun devamı olması lazım
ne demek neden böyle bitsin? dizi güzel bir şekilde bitti işte. eğer istersen spinoff ları var onları izle, ya da 2024 e kadar bekle rick ve michonneun özel filmi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Eyüp yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yani daryl ın ricki aramaya çıkması iyi bir sonmu bi kesinlik veya netlik yokrick ve michone gruptan ayrı.Daryl aramaya çıkıyor ve ne olduğu belli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Editi boşver ilk baştaki sahne dizide yok buda devamı var demektir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğiniz şeyden yola çıkarsak galiba Dead City ve Daryl dizisnden bahsediyorsunuz. Tv+'da yayınlanıyor.

4hbel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Aykut Yaş
The Walking Dead: Dead City, Fear The Walking Dead, The Walking Dead: Daryl Dixon ve The Walking Dead: World Beyond olmak üzere 4 tane spin-off dizisi var aynı evrende geçen. Rick ve Michonne karakterlerinin olduğu yeni bi' dizi daha gelecek ama ana seri olan The Walking Dead final verdi.

Top Bottom