ijustfaruk
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Son düzenleme:
Steamde definitive edition 77 TL indirimle 40 lara düşüyorSteamde paket halinde 234 TL epic gameste tek tek alırsanız 166 TL indirimle daha uyguna geliyor alacaklar kaçırmasın
Alıntıyı görüntüle
The walking dead steamde 32 tl olmuyor muydu telltale seriesmi falandı hepsi vardı içindeSteamde paket halinde 234 TL epic gameste tek tek alırsanız 166 TL indirimle daha uyguna geliyor alacaklar kaçırmasın
Alıntıyı görüntüle
Hocam bu değil mi? Bende 31 küsur görünüyor.Steamde paket halinde 234 TL epic gameste tek tek alırsanız 166 TL indirimle daha uyguna geliyor alacaklar kaçırmasın
Alıntıyı görüntüle
Steamde definitive edition 77 TL indirimle 40 lara düşüyor
The walking dead steamde 32 TL olmuyor muydu telltale seriesmi falandı hepsi vardı içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ona da mı zam geldi yoksa
Paket halinde satıldığını görmemiştim steamde önerilen fiyatı 425 TL zam gelme ihtimali var @Hashus000 hocamın attığı paketi epicten almak daha mantıklı konuyu düzenliyorum kusura bakmayınHocam bu değil mi? Bende 31 küsur görünüyor. Alıntıyı görüntüle
Steamde 30.80 tl ye düşüyormuşPaket halinde satıldığını görmemiştim steamde önerilen fiyatı 425 TL zam gelme ihtimali var @Hashus000 hocamın attığı paketi epicten almak daha mantıklı konuyu düzenliyorum kusura bakmayın
Bunun tr yamasi paraliTr yama var mi duzgun