Neler Yeni

Twi̇tch Drop Problemi̇

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
Merhaba arkadaslar
Twitch'in yönetim panelinden baktığımda uploadımın çok dalgalı olduğunu görüyorum. 6megabit uploadım var fakat yayın sırasında 2'ye kadar düşüyor geri 5 e çıkıyor falan. Çözümü nedir bilen varmı?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
obs den kaç bitrate veriyorsun yayını?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
4500 başladım 3500 e kadar düşürdüm hiçbiri fayda etmedi.
Hocam internet sağlayıcınızı arayıp uploadın dalgalı olduğunu söyleyin. Modeminiz ısınıyorsa ondan da yapabilir. Ayrıca donanımınız yetersiz geldiği vakit sistem performans kısarak düşük bitrate vermeye yönelebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Semih Özden
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem ile alakalı bir problem değil. Dediğiniz gibi muhtemelen internet sağlayıcım ile alakalı. Aradım geçen gün müşteri hizmetlerini türk telekom upload testine giriyolar sonuca bakıyolar bisi yok diyolar. Derdimi anlatamıyorumki. Stabil 6 almakla dalgalı bir 6 megabit hizmetini aynı olmadığını anlatamadım. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam internet sağlayıcınızı arayıp uploadın dalgalı olduğunu söyleyin. Modeminiz ısınıyorsa ondan da yapabilir. Ayrıca donanımınız yetersiz geldiği vakit sistem performans kısarak düşük bitrate vermeye yönelebilir.
.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
Sistem ile alakalı bir problem değil. Dediğiniz gibi muhtemelen internet sağlayıcım ile alakalı. Aradım geçen gün müşteri hizmetlerini türk telekom upload testine giriyolar sonuca bakıyolar bisi yok diyolar. Derdimi anlatamıyorumki. Stabil 6 almakla dalgalı bir 6 megabit hizmetini aynı olmadığını anlatamadım. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
İşin zor vallahi dostum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,539
Üyeler
166,558
Son üye
jlhkhşkhkş