Neler Yeni

Yardım Twisted mind comforte-spor oyuncu koltuğu nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
fatih mert bozkurt
Bütçe
5600
Şok markete indirimli gelmiş bu koltuk hakkında hiç bir güzel Bilgi bulamadım.
Bu koltuk alınır mı yada bunun fiyatı bandında alınabilecek başka bir marka model varmı
Fiyat bandı 5600 gecmesse güzel olur
Screenshot_2024-09-16-06-06-45-890_cn.wps.moffice_eng.png

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Muhammed efe
Şok markete indirimli gelmiş bu koltuk hakkında hiç bir güzel Bilgi bulamadım.
Bu koltuk alınır mı yada bunun fiyatı bandında alınabilecek başka bir marka model varmı
Fiyat bandı 5600 gecmesse güzel olurAlıntıyı görüntüle
1k daha koyup Hawk almak daha mantıklı. Bilinmeyen bir marka.
Marka bilinen bir monitör üreticisi ama deri çok gt yakar ya. Kumaş exvega andromeda daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Marka bilinen bir monitör üreticisi ama deri çok gt yakar ya. Kumaş exvega andromeda daha mantıklı.
ben bütçe oraya kadar çıkıyorsa zorlayarak alınmasını tercih ederim diğer malzemelerde bu o kadar sorun olmayabilir ama koltuk seçimi gerçekten önemli. Ben Seduna Thunder Pro kullanıyorum 4100'e almıştım şu an 3.5k olabilir gerçekten fiyatini hak eden bir ürün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Emre siyah

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
seduna thunder pro kullanan herkes memnun diye gördüm şuanki aklım olsa onu alırdım.
Sizce oyuncu koltuğu mu alayım bunu mu hocam çok vermek istemiyorum xdrive yada hawk alacaktım adamlar sanki yerli değil gibi fiyat yazıyorlar 6 k da bir oyuncu koltuğuna vermek enayilik en azından hawk ve xdrive için diyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07K3TWJ5J?tag=akakceprime-21&psc=1 hem iyi hem de bütçe rahatlatır cepte para kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim kullanmadım ama bu fiyat bandında alınabilecek iyi nadir koltuklardan. Ben Seduna Thunder Pro'yu 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu yok mesela.
Hocam bunun beli oturma kısmından bağımsız mı yaslanıp kalkıyor acaba öyleyse oyuncu koltuğu yerine bunu tercih edeceğim de

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,197
İsim
Emre siyah
Sizce oyuncu koltuğu mu alayım bunu mu hocam çok vermek istemiyorum xdrive yada hawk alacaktım adamlar sanki yerli değil gibi fiyat yazıyorlar 6 k da bir oyuncu koltuğuna vermek enayilik en azından hawk ve xdrive için diyeyim
rahatlığı ofis koltuklarının bence daha iyi tabii tercih meselesi yakında koçtaş vs varsa ordan görüp bakabilirsin boyuna,kilona uygun mu diye

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,311
İsim
Volkan
rahatlığı ofis koltuklarının bence daha iyi tabii tercih meselesi yakında koçtaş vs varsa ordan görüp bakabilirsin boyuna,kilona uygun mu diye
Yakında yokta sorun olacağını sanmam minicik sandalye ile oynuyorum eski tekerlekli olanlarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Burak Dinçel
Ofis sandalyeleri oyuncu koltuklarından daha iyi olur. 7kdan daha fazla veremiyorsan ofis koltuğu almak daha iyi benim dediğim Seduna Thunder Pro'yu al ve rahatına bak. Kafanı yaslayabilirsin istersen geriye yatır uyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,684
Üyeler
163,536
Son üye
bergarslan
Top Bottom