Twisted Minds TM272QE 2k 165hz Gaming Monitor İnceleme

UğurÖ

80+
Reaksiyon skoru
1
Bayadır muhabbeti dönen ve uzun zamandır göz koyduğum TM272QE ürününü 2 gün önce sipariş ettim ve bugün elime ulaştı. Dedim bende benim gibi merak edip "sıkıntı çıkmasın tanımadığımız bilmediğimiz marka" diye düşünen herkes için hem monitörü göstereyim hem de satın alma deneyimimi paylaşmış olayım. İncelememin dandikliğinin farkındayım. Maksadım sürekli konu olup da videosu olmayan bu ürünü 2k gaming monitör bakınanların hiç değilse bir görmeleri, direkt kör bir alışverişe girmektense. Panel @Adriatique 'in hazırladığı arşivde geçtiği üzere Innolux M270KCJ-K7E.

GÜNCELLEME: Kullanımım sonucu monitörün 165hz ayarının stabil olmayan bir overclock olduğu sonucuna vardım. Monitör ani tam ekran değişimlerde kendini saniyelik kapatabiliyor 165hz ayarında. 144hz kullanımda stabil cihaz. Ayrıca G-Sync testi de yaptım uyumlu gayet.

Panelde stuck pikseller keşfettiğim için iadesini istedim.

Dolayısıyla videoyuda yayından kaldırmış bulunuyorum. Alınmayacak bir ürün değil ama ürün hakkındaki farklı yorumlarda da bahsedildiği üzere üründe kronik bir problemmiş gibi duruyor piksel sıkıntıları.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam. Özelliklerine göre fiyatı gerçekten iyimiş.

Sağolun. Marka önyargısını kıracak cinsten bir ürün cidden.

İlk girdiyi güncelledim. 165hz sıkıntılı, 144hz stabil. G-Sync çalışıyor.

Stuck pikseller keşfettiğim için iadesini istedim.

Son düzenleme:
Geri