Neler Yeni

🔥İndirim TWISTED MINDS WARRIOR RGB SİYAH OYUNCU MASASI 6499TL

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yüksel
LİNK

TM-Y-LB-RGB_01.png
1734781545202.png

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Adolf Hitler
Yüksekliği ayarlanabilir olaymış keşke

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan
Fiyatı pahalı geldi , ölçü bilgisi de verilmemiş , küçük görünüyor.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yüksel

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan
  • Genişlik
    160 cm
  • Derinlik
    110 cm
  • Yükseklik
    70 cm
Almak isteyenler için genişlik iş görür , 3 monitör sığdırırsınız. Derinlik konusunda baya derinmiş , monitör tutucu bile kullanmaya gerek yok V ayak monitör olsa da rahat sığar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parana göre ekmek hocam maalesef :)

İlk attığın güzelmiş de rengi çok kötüymüş ya ve ölçüleri ufak.
evet biraz ufak. Ben L olmayan 160 cm versiyonunu almak istiyordum ama farklı renk seçeneği yok. Kırmızı siyahı beğenmedim , beyaz kahverengi çıkarmışlar ama ölçü aynı değil.

Bluerain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Süleyman Bekar
mehmet hocam sen bir meleksin ek olarak
https://www.hepsiburada.com/deconode-flexy-l-calisma-masasi-kahverengi-p-HBCV00006DJB9Y bu modelde anlatabilicek miyim bilmiyorum ama denicem solunda ki alt raflar olmadan sadece kasa koymak için bir alt köşeli olan bulunamaz mı
bu çok güzel mesela ama monitör yükseltmesine gerek yok ek olarak da ekonomi falan kötü eyvallah da çok pahalı geldi benim gözüme

https://www.hepsiburada.com/deconode-flexy-l-calisma-masasi-kahverengi-p-HBCV00006DJB9Y bu modelde anlatabilicek miyim bilmiyorum ama denicem solunda ki alt raflar olmadan sadece kasa koymak için bir alt köşeli olan bulunamaz mı
bu çok güzel mesela ama monitör yükseltmesine gerek yok ek olarak da ekonomi falan kötü eyvallah da çok pahalı geldi benim gözüme
benim niyetim aynı masa üzerinde 2 farklı pc ye kolay erişim sağlayabilmek totalde 3 veya 4 monitör olacak

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Yüksel
Almak isteyenler için genişlik iş görür , 3 monitör sığdırırsınız. Derinlik konusunda baya derinmiş , monitör tutucu bile kullanmaya gerek yok V ayak monitör olsa da rahat sığar.

evet biraz ufak. Ben L olmayan 160 cm versiyonunu almak istiyordum ama farklı renk seçeneği yok. Kırmızı siyahı beğenmedim , beyaz kahverengi çıkarmışlar ama ölçü aynı değil.
Konuyu açtığım masa benim bütçeme biraz fazla aslında alırım da o kadar para vermek istemiyorum bana geniş l masa lazım ama işte 3.500-5 bandında 2 monitör laptop klavye sığacak şekilde bir masa arıyorum da işte çok kararsızım hepsiyle diğer türlü tekli ortalam 120cm masada çok zor oluyor karman çorman ve konudaki masada kablo saklama deliğidir işte kulaklık tutucu falan var adamlar mousepad bile veriyorlar da işte bilemedim napsam.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,774
İsim
Mehmet Aslan

benim niyetim aynı masa üzerinde 2 farklı pc ye kolay erişim sağlayabilmek totalde 3 veya 4 monitör olacak
İstediğin ölçüleri söyler misin hocam ?

Konuyu açtığım masa benim bütçeme biraz fazla aslında alırım da o kadar para vermek istemiyorum bana geniş l masa lazım ama işte 3.500-5 bandında 2 monitör laptop klavye sığacak şekilde bir masa arıyorum da işte çok kararsızım hepsiyle diğer türlü tekli ortalam 120cm masada çok zor oluyor karman çorman ve konudaki masada kablo saklama deliğidir işte kulaklık tutucu falan var adamlar mousepad bile veriyorlar da işte bilemedim napsam.
hocam 2 monitörü 140 cm masaya bile rahat sığdırırsın , hatta tutucu ile kullanırsan masa daha ferah olur. Şu iki modele bak istersen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,838
Üyeler
164,057
Son üye
angrybirds
Top Bottom