Neler Yeni

Twitch Twitch Bit Olayı Özeti

Bergee

80+ Silver
Tipe bak ya tipe ... Yayında izleyicilerini azarlıyordu ilk defa yayınına girdiğimde sonra küfür edip çıkmıştım muhtemelen banladı çokta umrumda değil iğrenç yaratıklar hem hak ye hemde azarla karaktersizler sizi..
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar para çalıyonuz insan bari bilgisayar falan hediye eder izleyicilerine dimi ya 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzlediğim hiçbir yayıncının böyle bir şeye bulaşmaması beni o kadar mutlu etti ki gerçekten doğru insanları izliyor oluşum. Umarım hep böyle doğru yolda devam ederler.

Bergee

80+ Silver
O kadar emin olma. İlk dökülenler buz dağının sadece görünen kısmı olabilir.
Valla izlediğim zaten bir kaç youtuber ve yayıncı var; Barış G - Ozan V - Teneke Kafalar - Bordo - Oyunbros ... Böyle şeyleri olduklarını hiç düşünmüyorum inşAllah ta yanılmam :D

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Jahrein konuyla ilgili güzel açıklamalarda bulunmuş diyorlar, fırsat olunca izleyeceğim, izlemek isteyenler için burada dursun:
yayinin tamamini izledim bazı konulari cok guzel anlatti tebrik ediyorum , nesala susanlar icin şoyle soyledi arkadaşlari bu işin icinde , kendi ifşalari başkalarinda vsr diye susuyorlar dedi , gel gör ki kendiside wtcn "ferit" en pis işi yapsa bile onun hakkinda konuşmam diyor , ee ne farki kaldi sabahtan beri laf saydiğin adamlardan

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,595
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Bilader twitch diye başladın sistem istiyorum diye çıktın anlamadım ki ben :D