Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Tamam sen git konulara modelsiz bir şekilde AMD alın demeye devam et.Fanboyluk mu ?Akşam akşam güldürdünüz.
Tamam sen git konulara modelsiz bir şekilde AMD alın demeye devam et.Fanboyluk mu ?Akşam akşam güldürdünüz.
AMD işlemciler genel olarak yayın ve renderde İntelden daha iyi, bütçesine göre model önerisi yapılır. Yorum atmak için boş mesajlar atmayın.Tamam sen git konulara modelsiz bir şekilde AMD alın demeye devam et.
Boş mesaj atan kim? Öneri yapmadan marka öneriyorsun? Bütçesine göre önerisi yapılıyorsa yap o zaman ne boş boş yazıp kaçıyorsun üzgün atılınca hemen bir ağlamalar, laf sokma çabaları.AMD işlemciler genel olarak yayın ve renderde İntelden daha iyi, bütçesine göre model önerisi yapılır. Yorum atmak için boş mesajlar atmayın.
AMD işlemciler genel olarak yayın ve renderde İntelden daha iyi, bütçesine göre model önerisi yapılır. Yorum atmak için boş mesajlar atmayın.
Konudan uzaklaşmayalım lütfen arkadaşımız yardım istemişBoş mesaj atan kim? Öneri yapmadan marka öneriyorsun? Bütçesine göre önerisi yapılıyorsa yap o zaman ne boş boş yazıp kaçıyorsun üzgün atılınca hemen bir ağlamalar, laf sokma çabaları.
Laflarına dikkat et akşam akşam kendimden kaç yaş küçük çocuğa ağır laflar etmek istemiyorum.Boş mesaj atan kim? Öneri yapmadan marka öneriyorsun? Bütçesine göre önerisi yapılıyorsa yap o zaman ne boş boş yazıp kaçıyorsun üzgün atılınca hemen bir ağlamalar, laf sokma çabaları.
Ay ay ne oldu marka önerip kaçınca üzgün mü yedin sen? Sonra da yaş muhabbetleri, acınası haldesin.Laflarına dikkat et akşam akşam kendimden kaç yaş küçük çocuğa ağır laflar etmek istemiyorum.
Yemin ediyorum konuşmalarından belli yaşın 12'den fazla değil.Ay ay ne oldu marka önerip kaçınca üzgün mü yedin sen? Sonra da yaş muhabbetleri, acınası haldesin.
Aynen aynen. Marka öner kaç. Yaş sallamaları yap. Bu kafayla devam.Yemin ediyorum konuşmalarından belli yaşın 12'den fazla değil.
Burada atarlanıyorsun ya, telefon verebilecek misin ? Var mı o cesaret ? Yoksa her mesajda klavye delikanlısı olduğunu belli mi edeceksin ?Aynen aynen. Marka öner kaç. Yaş sallamaları yap. Bu kafayla devam.
Klavye delikanlısı olan sensin. Adresimi bile paylaşırım seve seve. Üzgün yiyince bu kadar kudurcağını bilseydim daha fazla atardım.Burada atarlanıyorsun ya, telefon verebilecek misin ? Var mı o cesaret ? Yoksa her mesajda klavye delikanlısı olduğunu belli mi edeceksin ?![]()
5 6 dk dir atismanizi okudum ve haklısın reis .Fanboyluğa gerek yok. 2600 yerine 10400F alması daha iyi olur. AMD işlemci yazıp kaçmak ne kadar iyiymiş.
Telefon verince adam mı oluyosunBurada atarlanıyorsun ya, telefon verebilecek misin ? Var mı o cesaret ? Yoksa her mesajda klavye delikanlısı olduğunu belli mi edeceksin ?![]()
Yalnız 3600 10400f den pahalı değil mi ?@5x_d4emon Pardon hocam yayın için AMD işlemci ve M.2 SSD önermişim, Intel işlemci ve HDD önermem gerekiyordu.