Neler Yeni

Twitch de yayın açmak için nasıl bir pc gerekir

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
AMD işlemciler genel olarak yayın ve renderde İntelden daha iyi, bütçesine göre model önerisi yapılır. Yorum atmak için boş mesajlar atmayın.
Boş mesaj atan kim? Öneri yapmadan marka öneriyorsun? Bütçesine göre önerisi yapılıyorsa yap o zaman ne boş boş yazıp kaçıyorsun üzgün atılınca hemen bir ağlamalar, laf sokma çabaları.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
AMD işlemciler genel olarak yayın ve renderde İntelden daha iyi, bütçesine göre model önerisi yapılır. Yorum atmak için boş mesajlar atmayın.
Boş mesaj atan kim? Öneri yapmadan marka öneriyorsun? Bütçesine göre önerisi yapılıyorsa yap o zaman ne boş boş yazıp kaçıyorsun üzgün atılınca hemen bir ağlamalar, laf sokma çabaları.
Konudan uzaklaşmayalım lütfen arkadaşımız yardım istemiş

cemtastan2301

80+ Gold
Laflarına dikkat et akşam akşam kendimden kaç yaş küçük çocuğa ağır laflar etmek istemiyorum.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Burada atarlanıyorsun ya, telefon verebilecek misin ? Var mı o cesaret ? Yoksa her mesajda klavye delikanlısı olduğunu belli mi edeceksin ? :D
Klavye delikanlısı olan sensin. Adresimi bile paylaşırım seve seve. Üzgün yiyince bu kadar kudurcağını bilseydim daha fazla atardım.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,429
İsim
Bilal Tepe
Fanboyluğa gerek yok. 2600 yerine 10400F alması daha iyi olur. AMD işlemci yazıp kaçmak ne kadar iyiymiş.
5 6 dk dir atismanizi okudum ve haklısın reis .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada atarlanıyorsun ya, telefon verebilecek misin ? Var mı o cesaret ? Yoksa her mesajda klavye delikanlısı olduğunu belli mi edeceksin ? :D
Telefon verince adam mı oluyosun :D

Top Bottom