Neler Yeni

Twitch izleyicisiyim, Sınırsız ban yedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emin Batuhan
Merhabalar, twitch de geçen gün hesabım sınırsız askıya alındı. Sebebine sahtekarlık yazıyor. İtiraz ettim reddedildi. Yeni hesap açsam o da hemen ban yer mi ? Ne yaptığımı bile bilmiyorum. 3 aydır twitch i aktif kullanıyorum. Prime + 3,4 tane kademe 1 abonelik aldığım oldu. Ödemeler iade edilecek gözüküyor. 2 ay önce 2. bi twitch hesabımı kapatmıştım. Uyarı yapılmaksızın sınırsız askıya alınma sebebim ne olabilir ? Sahtekarlık yazıyor ama izleyici olarak ne yapmış olabilirim ki ? Bazen afk bırakıyordum. Buna da kalıcı ban atmazlar herhalde. Şimdiden teşekkürler.

FareV

80+ Bronze
Yeni hesap açarsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum bro, bu arada ilk kez twitch perma ban yiyen birisini gördüm helal olsun.

zorba31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
. .
twitchten perma ban yiyen birini ilk defa görüyorum bu arada nasıl becerdin çözersen yazsana

Bilgici Bilim

80+ Bronze
ne var bu yerde doluşuyonuz siz gözlerinizi bozarken millet para kazanıyor gerçi ticaret zeka ister onlarada hak vermek lazım sağmak kolay iş değil

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
ne var bu yerde doluşuyonuz siz gözlerinizi bozarken millet para kazanıyor gerçi ticaret zeka ister onlarada hak vermek lazım sağmak kolay iş değil
Oyun oynamaktan cok oyun izleyen birisiyim.Adam emek veriyor illaki sevdiğim kişiye abonelik alıyorum. 2 saat oynadiğim oyunu 1000 saat izlemişligim var. Ses olsun diye açtıgımda oluyor.

Bilgici Bilim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emin Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni hesap açarsan sorun yaşayacağını düşünmüyorum bro, bu arada ilk kez twitch perma ban yiyen birisini gördüm helal olsun.
Otomatik sadakat puanı toplayan bir eklenti vardı. O şimdi aklıma geldi. :D Galiba o yüzden perma yedim.

FareV

80+ Bronze

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,266
İsim
Hacı
Twitch perma ban mı atıyormuş :/

FareV

80+ Bronze
Perma atmaları çok abartı değil mi ? Uyarı bile gelmedi. Ne bileyim yasak olduğunu.
Kanka yasak olduğunu bilmiyordum saçma bir şey çünkü adamların topluluk kuralları var.
Her ne kadar biz okumasakta oraya yazmışlardır adamlar 3.parti yazılımlar için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,440
Üyeler
159,620
Son üye
iskoli
Top Bottom