Ne kadar saçma arkadaşının yaşı 12 sanırımBeyler Şimdi Bizim Arkadaş Moderatör Hesabıyla 1K Takipçisi Olan Hesabın Yayında Kullanıcılarını Banladı Maks 7-8 Çocuğuda Mahkemeye Vericeğiz Diyorlar Yaşları Büyük Arkdaşda Üzülüyor Mahkemelik Olurmu?
Öyle Adamlar Diyorki Twitch Büyük Bir Platform Olduğu İçin Yapabiliriz DiyorNe kadar saçma arkadaşının yaşı 12 sanırım
Etik olmadığı zaten belli.Ne kadar saçma arkadaşının yaşı 12 sanırım
dava açılabilir kazananlar da var bulunmamaları gibi bir şey yok ama yaniBeyler Şimdi Bizim Arkadaş Moderatör Hesabıyla 1K Takipçisi Olan Hesabın Yayında Kullanıcılarını Banladı Maks 7-8 Çocuğuda Mahkemeye Vericeğiz Diyorlar Yaşları Büyük Arkdaşda Üzülüyor Mahkemelik Olurmu?
Knk Sadece 6-7 Tane Hesabı Banladı ÇocukSizde onlara dava açarsınız. Ne yaptınız bilmiyorum ama.
![]()
Soru: Dava Nasıl Açılır? - Avukat Erdem Akçay
Hukuki bilgiye sahip olmadan açılacak dava, büyük olasılıkla davayı kaybettirecektir. Dava nasıl açılır ve nelere dikakt etmek gereklidir? Neden avukat tutmak faydalıdır?www.erdemakcay.av.tr
Ama Saçma Değilmi Sadece 6-7 Kişiyi Banladıdava açılabilir kazananlar da var bulunmamaları gibi bir şey yok ama yani
ha banlananlar mı dava edecekmiş tam anlamadımAma Saçma Değilmi Sadece 6-7 Kişiyi Banladı
Arkadaşım 6-7 Kişi Banladı Adamın Yayınından Adamda Diyorki Dava Açıcam Banlayan Çocukta ÜzülüyorHiçbir şey anlamadım, ban yedikleri için dava mı açacaklar? Ban yedim deyip dava açarsalar pek ciddiye almazlar diye düşünüyorum.
banlama sebebi ne pekiArkadaşım 6-7 Kişi Banladı Adamın Yayınından Adamda Diyorki Dava Açıcam Banlayan Çocukta Üzülüyor
Amaç Yok Öylesinebanlama sebebi ne peki
o zaman dava açabilir yayıncıAmaç Yok Öylesine