Twitch mi Youtube mu?

Bence sal. Bu işler çok zor ama bir tanıdık vardır. Mesela 3K izlenen bir adam vardır. Yanında takılırsın sonra yarın bir gün sen yayın açınca senin yayınına gelirler.

Bence sal. Bu işler çok zor ama bir tanıdık vardır. Mesela 3K izlenen bir adam vardır. Yanında takılırsın sonra yarın bir gün sen yayın açınca senin yayınına gelirler.
Sende haklısın. Son kez Twitch ve DLİVE deneyeceğim.
olmaz ise salacağım artık.

Dlive açıkçası iyi ama Twich bana daha büyük geliyor kitle olarak
Ama dliveda yayın açtığın zaman daha kolay insan gelebiliyor
Youtube'da video çekmen daha mantıklı
Yo şu şekilde mesala mezarcı bir youtuber ve nimo tv de de extradan yayın açıyor ben hangi platform da yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Süper soru DLİVE da düşünmüyor değilim.
Dlive nimotv den iyi ya ama twitc bilemem

Yo şu şekilde mesala mezarcı bir youtuber ve nimo tv de de extradan yayın açıyor ben hangi platform da yapmalıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dlive nimotv den iyi ya ama twitc bilemem
Haaaaa
Zaten Mezarcı'nın sponsoru NimoTV ,reklamlarını bile görmüştüm
Sende extradan yapabilirsin yani Ve platform olarak değil senin hit sayısına göre seç derim
Her platformu dene öncelikle çünkü twichde izlenirsin nimotv de izlenmezsin vb. [Misal verdim]
Genel olarak Twich derim ama başlangıç olarak Dlive,nimo tv,nonolive gibi platformlarda yayın yapabilirsin.

Haaaaa
Zaten Mezarcı'nın sponsoru NimoTV ,reklamlarını bile görmüştüm
Sende extradan yapabilirsin yani Ve platform olarak değil senin hit sayısına göre seç derim
Her platformu dene öncelikle çünkü twichde izlenirsin nimotv de izlenmezsin vb.
Genel olarak Twich derim ama başlangıç olarak Dlive,nimo tv,nonolive gibi platformlarda yayın yapabilirsin
Peki örnek veriyorum Twitch'de para kazanmak için bir partnerlik süreci var aynı durum DLİVE'da var mı?

Sende haklısın. Son kez Twitch ve DLİVE deneyeceğim.
olmaz ise salacağım artık.
Bir de artık çok büyüdü tanınamıyorsun. Olsa Youtube'un 2013 yılında ki hali olsa bir kaç kişi çeksen kendiliğinden büyür ama günümüzde hem Twitch hem Youtube da çok zor çünkü hem çok kişi var ve çok para isteyen bir iş ve yeni şeyler bulmazsan büyüyemiyorsun. Şu anlık en rahat yükselebileceğin program Noobstar. Oradan SwaggyBark Purplebixi Elraen PQueen Zade çıktı. Hepsi de yeni sayılır ya da birinin tanıdığıysan tanınırsın. Yoksa yeni çıkan büyük yayıncılardan filan bir kaç tanesi kendi Twitche full emek göstererek büyüdü.

Peki örnek veriyorum Twitch'de para kazanmak için bir partnerlik süreci var aynı durum DLİVE'da var mı?
Evet var hatta hesap açıp bakabilrsin dlivedan
1607798225198.png

Partnerliğim yok mesela

Bir de artık çok büyüdü tanınamıyorsun. Olsa Youtube'un 2013 yılında ki hali olsa bir kaç kişi çeksen kendiliğinden büyür ama günümüzde hem Twitch hem Youtube da çok zor çünkü hem çok kişi var ve çok para isteyen bir iş ve yeni şeyler bulmazsan büyüyemiyorsun. Şu anlık en rahat yükselebileceğin program Noobstar. Oradan SwaggyBark Purplebixi Elraen PQueen Zade çıktı. Hepsi de yeni sayılır ya da birinin tanıdığıysan tanınırsın. Yoksa yeni çıkan büyük yayıncılardan filan bir kaç tanesi kendi Twitche full emek göstererek büyüdü.
EYW reis.
Ben DLİVE deneyeceğim bi. Olursa olur pek takmama gerek de yok.

EYW reis.
Ben DLİVE deneyeceğim bi. Olursa olur pek takmama gerek de yok.
DLive için PUBG mobile filan çok tutuluyor. Hele hele çocuklar gelip izliyor iyi isen oradan belki kasabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,660
Üyeler
183,874
Son üye
AngaraBeyfendisi
Geri