Neler Yeni

Twitch Prime Aboneliği

Wues

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kaan
Arkadaşlar prime ile abone olmak ilk 1 ay ücretsiz ve sonraki aylarda kalıcı olarak 8TL'miş. bende amazona girdim hesab oluşturdum ve ininal kartımıda bağladım. Twitche girdim ve elraenn kanalına abone oldum fakat ininalin içinde 0(Sıfır) tl var. Bu nasıl oluyor. Sonraki aylarda 8 tlyi ininal karta yüklemessem de parayı nasıl alacaklar. cevaplarsanız sevinirim

ghrian

80+ Bronze
Arkadaşlar prime ile abone olmak ilk 1 ay ücretsiz ve sonraki aylarda kalıcı olarak 8TL'miş. bende amazona girdim hesab oluşturdum ve ininal kartımıda bağladım. Twitche girdim ve elraenn kanalına abone oldum fakat ininalin içinde 0(Sıfır) TL var. Bu nasıl oluyor. Sonraki aylarda 8 tlyi ininal karta yüklemessem de parayı nasıl alacaklar. cevaplarsanız sevinirim
Para almayacaklar, seninde abonelğin devam etmemiş olacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Wues

ulaasbcc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Ulaş Biçici
Instagram
https://www.instagram.com/ulaasbcc/?hl=tr
Steam
https://steamcommunity.com/id/lquad/
Twitter
ulaasbcc
Facebook
uls.lqd
Discord
LquadD | Ulaş#2183
Dostum bu bir bug, muhtemelen birkaç gün sonra Amazon sana "ödeme yönteminizi iptal ettik" başlıklı bir mail atacak. Bir sonraki ay yine aynı yöntemle bedava prime kullanabiliyorsun ama kesinlikle doğru olmayan bir yöntem. Bu yöntemle 2-3 yıl bedava abone olan kişiler tanıyorum. Aslında bu doğru olmayan bir yöntem olmaktan çıktı çünkü eğer Amazon veya Twitch bundan rahatsız olsaydı çoktan bu küçük bugu ortadan kaldırırdı. 2-3 yıldan bahsediyoruz yani, en kötü ininal kart ve benzeri kartlardan gelen ödemeleri kabul etmezsin olur biter.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca bazen Twitch, bu yöntemi kullanan insanlara değil de yayıncılara ceza kesebiliyor. Uzun süredir takip ettiğim küçük bir yayıncı bu yöntemi kullanıp abone olanlar yüzünden 70 dolarını kaybetmişti. Tabi bazen bu yöntemi kullananların hesabını da kapatabiliyorlar fakat sorun değil çünkü yenisi açılır yani.

Top Bottom