hee o zaman Allah kolaylık versinzaten 10 saat açık kalıyor arka planda veya normal de , üst üstte 10 reklam yiyince
u block origin 1 kere sorun yaratmadı harika çalışıyorbir çok uygulamayı denedim ama hiç biri neredeyse işe yaramıyor , sizin kullanıp da kesin sonuç aldıgınız uygulama var mı
normal günlük hayatta onu kullanıyorum bend e ama twitchde çalışmıyor bendeu block origin 1 kere sorun yaratmadı harika çalışıyor
Parası yayıncıya gitmiyor ki yayıncı da engelliyemiyor reklamlarıkardeşim adamlar oradan ekmek kazanıyor da, izle azıcık.
he pardon twitchi görmedim ben twitch kullanmıyomGenelde hep 2-3 reklam falan yerdim geçen 7 taneyi üst üste bi attı kapadım valla direkt yayını twitch reklam işini abartıyor bence bazı yayıncılar ekrana reklam çıkartıyor keşke twitch de reklamları böyle verse.
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal günlük hayatta onu kullanıyorum bend e ama twitchde çalışmıyor bende
reklam arttırma olayları vardı, ufak ufak ödeme yapıyodu. Kuş yeminden bir tane parça gibi ödemesi de. Anca büyük yayıncılar için, ufak yayıncılara pek yaramaz gibi.Parası yayıncıya gitmiyor ki yayıncı da engelliyemiyor reklamları
Yayıncı reklamları azaltıp çoğaltabiliyor ama kapatamıyor.Parası yayıncıya gitmiyor ki yayıncı da engelliyemiyor reklamları