mkeskin0
80+
Zararsız.Ekledim Google'ye zararı yok değil mi uygulamanın? Güvenilir mi?
Zararsız.Ekledim Google'ye zararı yok değil mi uygulamanın? Güvenilir mi?
İlk olarak yaşını merak ettim eğer yaşı büyük olgun biri olsaydın cevabımı bekledikten sonra engellerdin tabii saygı duyuyorum sana engelleyebilirsin.İlk olarak senin gibi Twitch izlemediğim için, yayın sahibinin verdiğini bilmiyordum kusura bakma asosyal kardeşim ikincisi bu site bu duruma bir sınırlama getirebilir üçüncüsü istediğimi eleştirebilirim, dörsüncüsü Twitch babanın sitesi mi avukatlığını yapıyorsun, beşincisi umarım büyüdüğünde hala bu kafada olmazsın, altıncısı boşuna cevap yazma zahmetine girme çoktan seni engellemiş ve unutmuş olacağım .
Aylık 200₺'ye Twitch Turbo mevcut fakat çok pahalı. Abonelik ucuz fakat herkese mi abone olmak lazımÜcretli üyeliği yok mu bunun youtube premium gibi eğer yoksa çekilecek dert değil ben ilk reklam girdiğinde yayıncı yaptı sandım sonra baktım yeni gelmiş birdaha da adım atmadım siteye. Bağımlısı olanlar için adblock gibi çözümler dışında geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum malesef haliniz vahim
SfırTwitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?
Alıntıyı görüntüle
Youtubede 5 görmüştümTwitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?
Alıntıyı görüntüle
Youtubede 5 görmüştüm