Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
Twitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?
6 reklam ne be paragözlüğünde bu kadarı 2 reklam bile fazlayken 6 reklam olan bir yayın platformuma adımımı atmam benTwitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?
Alıntıyı görüntüle
İlk olarak bunu twitch vermiyor yayın sahibi veriyor ikinci olarak babanın hayrına çalışmıyor getiri olacak o sitenin6 reklam veren bir siteye, bir daha girmezdim. 2 bile insanı deli ediyor, 6 insafsızlık. Ya tamamen ücretsiz yap ya da ölçün olsun, saçmalık.
İlk olarak senin gibi Twitch izlemediğim için, yayın sahibinin verdiğini bilmiyordum kusura bakma asosyal kardeşim ikincisi bu site bu duruma bir sınırlama getirebilir üçüncüsü istediğimi eleştirebilirim, dörsüncüsü Twitch babanın sitesi mi avukatlığını yapıyorsun, beşincisi umarım büyüdüğünde hala bu kafada olmazsın, altıncısı boşuna cevap yazma zahmetine girme çoktan seni engellemiş ve unutmuş olacağımİlk olarak bunu twitch vermiyor yayın sahibi veriyor ikinci olarak babanın hayrına çalışmıyor getiri olacak o sitenin
3ü görünce kapatıp çıktım 6 da neymiş beTwitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?
Alıntıyı görüntüle
Ekledim Google'ye zararı yok değil mi uygulamanın? Güvenilir mi?![]()
Chrome Web Mağazası
Tarayıcınıza yeni özellikler ekleyin ve göz atma deneyiminizi kişiselleştirin.chrome.google.com