Neler Yeni

Twitch reklam rekorunuz kaç?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,084
İsim
Abdullah Aydoğdu
Twitch, Enis Kirazoğlu'nu bile geçmeye çalışıyor sanırım. Resimde gözüktüğü üzere tam 6 tane reklam verdi art arda. Sizin rekorunuz kaç?

1674432322081.png

MertFM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Mertcan Ceylan
reklam gelince kapatıyorum şahsen ben seyir zevki kalmıyor hiç

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
6 reklam veren bir siteye, bir daha girmezdim. 2 bile insanı deli ediyor, 6 insafsızlık. Ya tamamen ücretsiz yap ya da ölçün olsun, saçmalık.

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Ücretli üyeliği yok mu bunun youtube premium gibi eğer yoksa çekilecek dert değil ben ilk reklam girdiğinde yayıncı yaptı sandım sonra baktım yeni gelmiş birdaha da adım atmadım siteye. Bağımlısı olanlar için adblock gibi çözümler dışında geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum malesef haliniz vahim

milenix

80+ Gold

furkaann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Furkan Arslan
6 reklam veren bir siteye, bir daha girmezdim. 2 bile insanı deli ediyor, 6 insafsızlık. Ya tamamen ücretsiz yap ya da ölçün olsun, saçmalık.
İlk olarak bunu twitch vermiyor yayın sahibi veriyor ikinci olarak babanın hayrına çalışmıyor getiri olacak o sitenin

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,347
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Twi-Blocker

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,150
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İlk olarak bunu twitch vermiyor yayın sahibi veriyor ikinci olarak babanın hayrına çalışmıyor getiri olacak o sitenin
İlk olarak senin gibi Twitch izlemediğim için, yayın sahibinin verdiğini bilmiyordum kusura bakma asosyal kardeşim ikincisi bu site bu duruma bir sınırlama getirebilir üçüncüsü istediğimi eleştirebilirim, dörsüncüsü Twitch babanın sitesi mi avukatlığını yapıyorsun, beşincisi umarım büyüdüğünde hala bu kafada olmazsın, altıncısı boşuna cevap yazma zahmetine girme çoktan seni engellemiş ve unutmuş olacağım :).

BabaVoss7

80+ Silver
Preai olsa bende alırdım valla. Bi yayıncı izliyorum sadece onuda canlı değil videolarını izliyorum. İndirme özelliği ve reklam engelleme lazım... Pcden indirip direkt tablete atıyorum anca öylr. Oda uğraştırıyor

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,504
İsim
Oozdmrsm
dün elraenn izleyeyim dedim 5 reklam gördüm. hiç zevkim kalmadı

Top Bottom