cr4ck
80+ Bronze
Dahası
Ustam hangi birine abone olacağız?Abone olmak.
Ustam hangi birine abone olacağız?Abone olmak.
Aylık 7 dolar. Herkese tek tek abone olmaya gerek yok.Ustam hangi birine abone olacağız?
o adblockerların engelleme şansı yok knk. hepsini kullandım engellemiyorArkadaşın kullandığı adblock ya sadece dua üzerine bir eklenti sanırım. İnşallah reklam falan gelmez diye dua ediyor olabilir bilemedim.
oylo mo çokmo komoğozsiz baya komksnz
EE zeka küpü arkadaş niye soruyorsun o zaman?o adblockerların engelleme şansı yok knk. hepsini kullandım engellemiyor
Onun içinde turbo alman gerekiyor işte o da aylık 180 tl filan oluyor . Adblock blockluyor şuan ben de sorun yaşamıyorum.Ustam hangi birine abone olacağız?
Allah allah benim adblocklarım çalışıyor. Twitch bana kıyak mı geçiyor? Riotgames 'in turnuvalarını izliyorum millet çatır çatır reklam yiyor ben yemiyorum o nasıl oluyoro adblockerların engelleme şansı yok knk. hepsini kullandım engellemiyor
birinden kaçarsa diğeri mi engelliyorAlıntıyı görüntüle
Kullandığım eklentiler bunlar bende sorun çıkmıyor.
Ben bu şekilde kullanıyorum sorunsuz fix reklam yemiyorum.birinden kaçarsa diğeri mi engelliyorgüzel sistem
7 dolar nasıl 300₺yapıyor ?300 lira knk. onun yerine 25 tane kanala abone olurum ki zaten o kadar kanal izlemem