10 tane adblocku aynı anda kullanmak performans sorunu felan yaratmıyor muAlıntıyı görüntüle
Kullandığım eklentiler bunlar bende sorun çıkmıyor.
Eski sistemim de yaratmıyordu şu an hiç yaratmıyor.10 tane adblocku aynı anda kullanmak performans sorunu felan yaratmıyor mu
edge mi kaldı bu dönemdetarayıcıyla alakalı olabilir mi, edge kullanıyorum
Komik bir şey göremiyorum, problemin nedir?siz baya komksnz
Seninle bir olayım yok olamaz da, Allah'ın tüm insanlara verdiği bir şey var bildin mi onu kullan bi bakalım ne dediğimi anlayabilecek misin bir de öyle dene.ya sen ne diyon knk, tmm bitti olay
at linkiniBenim adblocklarım çatır çatır hepsini blockluyor o nasıl oluyor anlatsana biraz ( :
knk cidden abone olmayı bilmediğimi mi sanıyosun da abone olmak diyosun. dalge geçtiğinizi düşündüğüm için öyle yazdım. yanılıyosam kusura bakmaSeninle bir olayım yok olamaz da, Allah'ın tüm insanlara verdiği bir şey var bildin mi onu kullan bi bakalım ne dediğimi anlayabilecek misin bir de öyle dene.
Biliyorsan sormak yerine yapabilirsin o zaman, tavsiye dinlemek istemiyorsan sormazdın. Dalga geçecek bir durum yok.knk cidden abone olmayı bilmediğimi mi sanıyosun da abone olmak diyosun. dalge geçtiğinizi düşündüğüm için öyle yazdım. yanılıyosam kusura bakma
Arkadaşımda hala çalışıyor devri bitmedi. Ama opera kullanıyor.Addblock artık twitchte çalışmıyor. Çalışanlarda hemen engelleniyor. Addblock devri bitti
Kanka, biliyorsan sormak yerine yapabilirsin derken? Abone olmak dışında bi yolu var mı diye soruyorum ben. Tavsiye dinlemek istemediğimi kim söyledi. Düzgün tavsiye istiyorum sadece.Biliyorsan sormak yerine yapabilirsin o zaman, tavsiye dinlemek istemiyorsan sormazdın. Dalga geçecek bir durum yok.
Alıp almamak sana kalmış dostum tavsiyeyi, konuyu açtığın şekilde cevap yazdım sana gereksiz muhabbet yapmaya gerek yok iyi akşamlar.Kanka, biliyorsan sormak yerine yapabilirsin derken? Abone olmak dışında bi yolu var mı diye soruyorum ben. Tavsiye dinlemek istemediğimi kim söyledi. Düzgün tavsiye istiyorum sadece.