Abone olmakTwitchte reklamları engellemenin bi yolu var mı?
Benim adblocklarım çatır çatır hepsini blockluyor o nasıl oluyor anlatsana biraz ( :Addblock artık twitchte çalışmıyor. Çalışanlarda hemen engelleniyor. Addblock devri bitti
paraAbone olmak.
Harbi benim kullandığım eklentide engelliyorBenim adblocklarım çatır çatır hepsini blockluyor o nasıl oluyor anlatsana biraz ( :
Arkadaşın kullandığı adblock ya sadece dua üzerine bir eklenti sanırım. İnşallah reklam falan gelmez diye dua ediyor olabilir bilemedim.Harbi benim kullandığım eklentide engelliyor
hangi adblock oBenim adblocklarım çatır çatır hepsini blockluyor o nasıl oluyor anlatsana biraz ( :
İsmi? Eklentinin.Arkadaşın kullandığı adblock ya sadece dua üzerine bir eklenti sanırım. İnşallah reklam falan gelmez diye dua ediyor olabilir bilemedim.
İsmi? Eklentinin.
Opera'nınkini kullandığım için geçici izleme kısıtlaması yemiştimBenim adblocklarım çatır çatır hepsini blockluyor o nasıl oluyor anlatsana biraz ( :
Twitch için diyorsan ben sorun yaşamadım youtube için diyorsan premium var telefonda ve tvde kullandığım için uğraşmadım. Senkron olduğu için gmailim.Opera'nınkini kullandığım için geçici izleme kısıtlaması yemiştim