Neler Yeni

twitch reklamlarından çok bunaldım

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
lappelduvide
brave kullanıyorum reklam engelleme aktif mullvad dns kullanıyorum ublock origin kullanıyorum privacy badger kullanıyorum kaspersky virüs programımda reklam engelleyici kullanıyorum ama ne yapıyorsam twitch reklamlarından kurtulamıyorum kanaldan kanala geçiş yapınca başlangıçta sürekli reklam çıkıyor bazen üst üste bir sürü reklam izliyorum yok mu bu reklamları engellemenin bir çözümü arkadaşlar çok sıkıldım artık abone falan olmak istemiyorum

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
brave kullanıyorum reklam engelleme aktif mullvad dns kullanıyorum ublock origin kullanıyorum privacy badger kullanıyorum kaspersky virüs programımda reklam engelleyici kullanıyorum ama ne yapıyorsam twitch reklamlarından kurtulamıyorum kanaldan kanala geçiş yapınca başlangıçta sürekli reklam çıkıyor bazen üst üste bir sürü reklam izliyorum yok mu bu reklamları engellemenin bir çözümü arkadaşlar çok sıkıldım artık abone falan olmak istemiyorum
reklamı engelleyemezsin ama bi ara opera da yayını küçültünce reklam olsa bile izleyebiliyordun ama büyük ihtimal fixlemişlerdir

DogancanYr

80+ Silver
UBlock Originin ayarlarını aç filtrelerin hepsini tikle . (Filtre başlıklarının yanında artı işareti var oradan hepsini aç.)

Veya buradan bir şeyler dene.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
lappelduvide
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
UBlock Originin ayarlarını aç filtrelerin hepsini tikle . (Filtre başlıklarının yanında artı işareti var oradan hepsini aç.)

Veya buradan bir şeyler dene.
ublock ayarlarım da yapılı hocam ya bu link nedir eklenti listesi sanırım ama güvenilirler mi

Top Bottom