Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Bu hatayı alıyorum. Sizce nedeni ne olabilir?
İşte sorun da var olması.prime yok diyor
prime yok diyor
Çıkıp girdiniz mi hocam hesaptan?İşte sorun da var olması.
bazen gir çık yapınca vs. düzeliyor, onun dışında yanlış hesabı bağlamış olabilirmisinİşte sorun da var olması.
Yanlış bir hesabı bağlamış olabilirsin, eğer doğruysa bağlantıyı kesip tekrardan bağla.İşte sorun da var olması.
Doğru hesap mobil uygulamadan da dizi izleyemiyorum. Pc’den izleniyor ama.Yanlış bir hesabı bağlamış olabilirsin, eğer doğruysa bağlantıyı kesip tekrardan bağla.
İnan müşteri hizmetleri ile bile konuştum. Denedim bütün çözümleri.bazen gir çık yapınca vs. düzeliyor, onun dışında yanlış hesabı bağlamış olabilirmisin
Twitchte telefonunuz ve bilgisayarınızda aynı oturum açık mı?Doğru hesap mobil uygulamadan da dizi izleyemiyorum. Pc’den izleniyor ama.
Hatta girdiğim twitch hesabından başka hesabım yok. Prime ile birine aboneyim.
Alıntıyı görüntüle
Evet. Başka hesabım yok.Twitchte telefonunuz ve bilgisayarınızda aynı oturum açık mı?
Mobil uygulamada çok fazla hatalar var başka telefondan deneme imkanınız var ise birde ordan deneyin sorun telefonda mı onu görmüş olalım hem.Doğru hesap mobil uygulamadan da dizi izleyemiyorum. Pc’den izleniyor ama.
Hatta girdiğim twitch hesabından başka hesabım yok. Prime ile birine aboneyim.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
İnan müşteri hizmetleri ile bile konuştum. Denedim bütün çözümleri.
Normalde çıkması lazım telefonunuzdan kaynaklı (bence) başka telefondan deneyin derim.Örnek mesela izle seçeneği yok.
Alıntıyı görüntüle