reis çok karışık olmaya başladı cevabını bulursan paylaş lütfenTakipteyim
Şu şekilde ödeniyor yanlış bilmiyorsam, öncelikle twitchten aldığınız bir ödemeyi fatura şeklinde devlete sunuyorsunuz buyrun ben şuradan şu kadar para kazanıyorum ve vergimi ödemek istiyorum diyerek. Onlarda size bir vergi söylüyor ve bu şekilde ayın belirlenen günlerinde ödeme gerçekleştiriyorsunuz.arkadaşlar biliyorsunuz ki twitch,youtube gibi platformlarda artık vergi ödemek mecbur bu twitch te vergi işlerinin nasıl yürüdüğü nasıl ödendiği hakkında bilgi almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
peki nasıl nereden ve herhangi bir şahıs şirketi oluşturmak zorundamıyız
.Şu şekilde ödeniyor yanlış bilmiyorsam, öncelikle twitchten aldığınız bir ödemeyi fatura şeklinde devlete sunuyorsunuz buyrun ben şuradan şu kadar para kazanıyorum ve vergimi ödemek istiyorum diyerek. Onlarda size bir vergi söylüyor ve bu şekilde ayın belirlenen günlerinde ödeme gerçekleştiriyorsunuz.
Merhaba sanırım aynı konuyu araştırıyoruz konuşabilirmiyiz?arkadaşlar biliyorsunuz ki twitch,youtube gibi platformlarda artık vergi ödemek mecbur bu twitch te vergi işlerinin nasıl yürüdüğü nasıl ödendiği hakkında bilgi almak istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
tabi buraya yazın konuşalımMerhaba sanırım aynı konuyu araştırıyoruz konuşabilirmiyiz?
Doraya çok üzülmüştüm
şirket kurman gerek
Kaç aboneniz ve takipciniz var ?tabi buraya yazın konuşalım