Neler Yeni

Twitch twitch yayıncısı nasıl olunur

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
Twichte yayın açmak istiyorm. biraz bilgim var ama az çok izlenmek için napılmalı bilmiyom. Valo lol gta5 falan oynarım yayın açarsam. 50 izlensem yeter gibi sonrası gelir diye düşünüyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Artık çok zor bence, sayısız yayıncı var.

Zechion

80+ Silver
Twichte yayın açmak istiyorm. biraz bilgim var ama az çok izlenmek için napılmalı bilmiyom. Valo lol gta5 falan oynarım yayın açarsam. 50 izlensem yeter gibi sonrası gelir diye düşünüyorum.
Bir farklılık belirtici özelliğin veya başka yayıncılarla arkadaşlığın olmalı. Şuan ki çoğu yayıncıya baktığında ya lol valo gibi oyunlarda yüksek seviyelere gelmiş ya da bir yayıncının yanında onunla beraber ünlenmiş kişiler. Bazıları da çok eskiden beri twitch camiasında olan kişiler.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,557
İsim
Arda Eren Aslan
Birinin sana destek çıkması gerek. Eğer başka bir yerde takipçilerin varsa ordan falan kitle topla. Yoksa kimse seni görmez izlenemezsin.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir farklılık belirtici özelliğin veya başka yayıncılarla arkadaşlığın olmalı. Şuan ki çoğu yayıncıya baktığında ya lol valo gibi oyunlarda yüksek seviyelere gelmiş ya da bir yayıncının yanında onunla beraber ünlenmiş kişiler. Bazıları da çok eskiden beri twitch camiasında olan kişiler.
Evet zaten benden 1000 tane var öyle bakılırsa. Denemekten zarar gelmez bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birinin sana destek çıkması gerek. Eğer başka bir yerde takipçilerin varsa ordan falan kitle topla. Yoksa kimse seni görmez izlenemezsin.
Kim destek çıkabilirki bilmiyorum anca yayın açarım ordan komik kesti alıp tiktoğa shortsa falan atarım ordan gelir 3 5 kişi öyle düşünüyorum

Artık çok zor bence, sayısız yayıncı var.
Hiç bir zaman kolay olmadı bence

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
öne çıkman için genel olarak sürekli çekiliş ya da izlenen bir yayıncı tarafından boostlanman lazım yoksa çok zor.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öne çıkman için genel olarak sürekli çekiliş ya da izlenen bir yayıncı tarafından boostlanman lazım yoksa çok zor.
işte boostlicak yayıncı yok tek sıkıntım o :D

öneriniz yokmu beyler az çok illa 10k izlenmeme gerek yok kemik kitleyi kaparsam illa sağdan soldan gelirler diye düşünüyorum

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
O kitleyi kapmak için çekiliş tarzı şeyler yapabilirsin.
İnsanlar genelde yeni yayıncıları anca bu amaçla izliyor.
Bazı yayıncılara bakıyordum 100 izleniyor ama vp çekilişi yapmadığı yayınlar 3 5 izleniyor.

Xenonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Mustafa Esen
işte boostlicak yayıncı yok tek sıkıntım o :D

öneriniz yokmu beyler az çok illa 10k izlenmeme gerek yok kemik kitleyi kaparsam illa sağdan soldan gelirler diye düşünüyorum
Kanka bende deniyorum bi tık zor ya yani kitleyi bırak kemik bile çok zor yardım edebilirim ama bi ihtiyaç olursa

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
bayansan 1 tık şansın artar diğer türlü zor :kekw:
Ne anlatıyon knk cinsiyetmi değiştirm napim

Kanka bende deniyorum bi tık zor ya yani kitleyi bırak kemik bile çok zor yardım edebilirim ama bi ihtiyaç olursa
aslında böyle bi ekip falan kurcaksın da ordaki muhabbetle gelirler olm çokta zor değildir ya

neyse beyler hevesim kaçtı zaten anlık gelen gazdı yine de teşekkürker

WhoCares

80+ Gold
Ne anlatıyon knk cinsiyetmi değiştirm napim

aslında böyle bi ekip falan kurcaksın da ordaki muhabbetle gelirler olm çokta zor değildir ya

neyse beyler hevesim kaçtı zaten anlık gelen gazdı yine de teşekkürker
değiştirme kısmı sana kalmış beğenmiyorsan :kekw: ama bayanlar 1-0 önde başliyor yayıncılıkta demek istediğimi anladın zaten :kekw:

Cihangir

80+ Gold
tanıdığın yayıncı varsa kolay yoksa hiç izlenmezsin

Top Bottom