Bir farklılık belirtici özelliğin veya başka yayıncılarla arkadaşlığın olmalı. Şuan ki çoğu yayıncıya baktığında ya lol valo gibi oyunlarda yüksek seviyelere gelmiş ya da bir yayıncının yanında onunla beraber ünlenmiş kişiler. Bazıları da çok eskiden beri twitch camiasında olan kişiler.Twichte yayın açmak istiyorm. biraz bilgim var ama az çok izlenmek için napılmalı bilmiyom. Valo lol gta5 falan oynarım yayın açarsam. 50 izlensem yeter gibi sonrası gelir diye düşünüyorum.
Birinin sana destek çıkması gerek. Eğer başka bir yerde takipçilerin varsa ordan falan kitle topla. Yoksa kimse seni görmez izlenemezsin.Twichte yayın açmak istiyorm. biraz bilgim var ama az çok izlenmek için napılmalı bilmiyom. Valo lol gta5 falan oynarım yayın açarsam. 50 izlensem yeter gibi sonrası gelir diye düşünüyorum.
Evet zaten benden 1000 tane var öyle bakılırsa. Denemekten zarar gelmez bence.Bir farklılık belirtici özelliğin veya başka yayıncılarla arkadaşlığın olmalı. Şuan ki çoğu yayıncıya baktığında ya lol valo gibi oyunlarda yüksek seviyelere gelmiş ya da bir yayıncının yanında onunla beraber ünlenmiş kişiler. Bazıları da çok eskiden beri twitch camiasında olan kişiler.
Kim destek çıkabilirki bilmiyorum anca yayın açarım ordan komik kesti alıp tiktoğa shortsa falan atarım ordan gelir 3 5 kişi öyle düşünüyorumBirinin sana destek çıkması gerek. Eğer başka bir yerde takipçilerin varsa ordan falan kitle topla. Yoksa kimse seni görmez izlenemezsin.
Hiç bir zaman kolay olmadı benceArtık çok zor bence, sayısız yayıncı var.
işte boostlicak yayıncı yok tek sıkıntım oöne çıkman için genel olarak sürekli çekiliş ya da izlenen bir yayıncı tarafından boostlanman lazım yoksa çok zor.
Kanka bende deniyorum bi tık zor ya yani kitleyi bırak kemik bile çok zor yardım edebilirim ama bi ihtiyaç olursaişte boostlicak yayıncı yok tek sıkıntım o
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öneriniz yokmu beyler az çok illa 10k izlenmeme gerek yok kemik kitleyi kaparsam illa sağdan soldan gelirler diye düşünüyorum
Ne anlatıyon knk cinsiyetmi değiştirm napimbayansan 1 tık şansın artar diğer türlü zor![]()
aslında böyle bi ekip falan kurcaksın da ordaki muhabbetle gelirler olm çokta zor değildir yaKanka bende deniyorum bi tık zor ya yani kitleyi bırak kemik bile çok zor yardım edebilirim ama bi ihtiyaç olursa
değiştirme kısmı sana kalmış beğenmiyorsanNe anlatıyon knk cinsiyetmi değiştirm napim
aslında böyle bi ekip falan kurcaksın da ordaki muhabbetle gelirler olm çokta zor değildir ya
neyse beyler hevesim kaçtı zaten anlık gelen gazdı yine de teşekkürker