- Konu Sahibi Konu Sahibi
648p 2500 bitrate olur mu sence?hocam açarsın düşük bit verirsin
648p 2500 bitrate olur mu sence?hocam açarsın düşük bit verirsin
ben 4 4.5 upload ile 1080p 60fps de açabiliyordum
Teşekkürler.Hocam olur ama seyir zevki olmaz yani giren durmak istemez, muhtemelen internetiniz sorun yaratır. Size yaratmasa da yayına... Belki internet paketinizi yükeltirseniz oyun grafiklerini de ayarlayıp giriş seviyesinden samimi ve keyifli bir yayın yapabilirsiniz. Bol şans.
Kalitesiz olur hocam. Çamurlanma olur fps oyunlarında.ben 4 4.5 upload ile 1080p 60fps de açabiliyordum
Açamazsınız demişsiniz, yanlış bilgilendirme bu kadar basit itiraz etme özür dile bitsin.hocam açarsın düşük bit verirsin
2500 yerine 3000 verin 648p60 fps verin fps oyunu oynayacaksanız. İşiniz garanti olsun.648p 2500 bitrate olur mu sence?
2 telefondan ayrı olarak açmıştım lol oynarken denemek amaçlı ping 30dan 45-50 civarına geldi ama yayında bir görüntü bozuklupu veya donma gibi bir şey olmamıştı daha fazla kişi gelseydi olurmuydu bilemem onuKalitesiz olur hocam. Çamurlanma olur fps oyunlarında.
dostum açamazsınız demedim 5 in altında ise zor dedim bu açamamak mı oluyor nasıl bi anlayışa sahipsiniz sizAçamazsınız demişsiniz, yanlış bilgilendirme bu kadar basit itiraz etme özür dile bitsin.
Peki, işlemciden mi vermeliyim grafik kartından mı?2500 yerine 3000 verin 648p60 fps verin fps oyunu oynayacaksanız. İşiniz garanti olsun.
Obs ayarlarında yardımcı olabilirim.
Önerim ekran kartı. Zaten valorant işlemciden yiyor çoğunlukla.Peki, işlemciden mi vermeliyim grafik kartından mı?
Çoksenin yazdığınla benim yazdığım arasında ne fark var ?
Düşük bit vermesine gerek yok.hocam açarsın düşük bit verirsin
Ne demek zor. 4-5 ile gayet de güzel yayın yapılıyor.dostum açamazsınız demedim 5 in altında ise zor dedim bu açamamak mı oluyor nasıl bi anlayışa sahipsiniz siz