Neler Yeni

Twıtch yayını laptop ve kasayı bağlalmak

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
Selamlar arkadaslar. Twıtch yayını acmak ıstıyorum. Elimde Rtx2060 lı bir laptop var ve eski bir kasa. Sorum şu laptoptan oynadıgım oyunun performansının dusmemesi adına kasadan yayın acıp bu yayını laptobumun ekranından nasıl alabılırım acaba ? yanı oyunu laptoptan oynıycam ve yayını kasa yapacak ben de performans kaybı yasamıyacagım. Bu durumu nasıl çozerım ?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Öyle bir şey mümkün değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kürşat Canciğer
Mümkün. OBS ndi ile aynı ağa bağlı 2 bilgisayarı bağlayabiliyorsun. Fazla internet kullanıyor oyunlarda pingin yükselebilir ve düşük bitrate vermek zorunda kalabilirsin. Onun haricinde capture card var laptopta kullanılıyor mu bilmiyorum bakabilirsin.

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mümkün. OBS ndi ile aynı ağa bağlı 2 bilgisayarı bağlayabiliyorsun. Fazla internet kullanıyor oyunlarda pingin yükselebilir ve düşük bitrate vermek zorunda kalabilirsin. Onun haricinde capture card var laptopta kullanılıyor mu bilmiyorum bakabilirsin.
İnternet için pek ıyı konusamıycam.Türkiye sartlarında pek guzel pıng alamıyoruz biliyorsun. Bunu yapmanın tek yolu Capture card ın laptop ıcın olup olmadıgını arastırıp bu card'ı kullanmak diyorsun. Bu kartın gorevı benım ekranımı kayıt alıp kasaya iletmek sanırsam dogru muyum. kasa da o ekranın yayınını verecek

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kürşat Canciğer
O kartın görevi 2 bilgisayar arasında görüntü aktarımı sağlamak diyebilriim yayıncılar genellikle elgato kullanıyor. Yinede obs ndi denemende fayda var yıllar önce çok problemliydi şimdi nasıldır bilemiyorum.

BALANCE

80+ Bronze
Selamlar arkadaslar. Twıtch yayını acmak ıstıyorum. Elimde Rtx2060 lı bir laptop var ve eski bir kasa. Sorum şu laptoptan oynadıgım oyunun performansının dusmemesi adına kasadan yayın acıp bu yayını laptobumun ekranından nasıl alabılırım acaba ? yanı oyunu laptoptan oynıycam ve yayını kasa yapacak ben de performans kaybı yasamıyacagım. Bu durumu nasıl çozerım ?
Öyle bir şey mümkün değil.
Mümkün sevgili kardeşim.

@H.Sozer Siz araştırın Youtube üzerinden mutlaka bulacaksınız. Hatta Wtcnn bir ara ayrıntılı bir şekilde yayında göstermişti. Bende denedim ve olmuştu. Fakat ondan farklı videolarda mevcut ararsanız bulursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Doğan Tok
mümkün olduğunu biliyorum unlost falanda yapmıştı galiba kullanan insanlar var amma velakin nasıl olduğunu bilmiyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Kürşat Canciğer
Büyük yayıncıların birçoğu elgato kullanarak yapıyor. Birkaç orta seviye yayıncıya denk gelmiştim offline oyunlar oynadığı için obs ndi kullanan. Ping sorunu yapmayacak oyun oynayacaksanız obs ndi kısa vadede işinizi fazlasıyla görecektir ama 2 pc için profesyonel bi kart şart.

H.Sozer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hakan SÖZER
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arkadaş cok guzel anlatmıs sagolsun Kursat kardesimin dediği gibi obs ndi uzerınden denıycem olmadı kart alırım. Denemekten zarar gelmez cevaplar ıcın tesekkur edıyorum

Top Bottom