bitrate 8k değilse normaltwitchte 1080p 60fps yayın yapmak istiyorum ancak yayında takılma donma yok ama sanki pikselleşme var oyunda sabit durunca görüntü düzeliyor çözümü ne olabilir ?
Bu sıralar 2-3 konu gördüm aynı şekilde bir de işlemciyle verirken dene. Bitrate 6 iyidir bu arada 1080 veriyorsan. Görüntüye çok takılma izleidğin yayıncıların çoğu piksel piksel çekmiş.evet ekran kartımdan veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
6k bit yeterli diyordu internette 8k ile deneyeceğim birde
Partner yayıncı değilsen max 6000 bitrate alır, 6000 bitrate'te çamur gibi olması enteresan.evet ekran kartımdan veriyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
6k bit yeterli diyordu internette 8k ile deneyeceğim birde
aşırı bir bozulma olmuyor ama hareket halinde biraz pikselleşiyor gibi geldi bana diğer yayıncılarınki cam gibi olduğu için kafama takıldıPartner yayıncı değilsen max 6000 bitrate alır, 6000 bitrate'te çamur gibi olması enteresan.
işlemcim ekran kartıma göre düşük biraz daha sonra yükselteceğim , tam besleyemiyor ekran kartımıBu sıralar 2-3 konu gördüm aynı şekilde bir de işlemciyle verirken dene. Bitrate 6 iyidir bu arada 1080 veriyorsan. Görüntüye çok takılma izleidğin yayıncıların çoğu piksel piksel çekmiş.