Twitch Yayınım İçin Logo Öneri

ubbes2

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
arkadaşlar selam özgün bir logo yapmamız gerek yardımcı olabiliecek var mı yeni yayıncılık yapmaya başladım logo yapmak istiyorum sade ve anlaşılır yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim şu altta bıraktıgım tarza özgün bişey yapabilir miyiz

Ekler

• depositphotos_102227194-stock-illustration-tiger-head-logo-mascot-on.jpg
    depositphotos_102227194-stock-illustration-tiger-head-logo-mascot-on.jpg
    120.2 KB · Hit: 96
Ben grafik Tasarım öğrencisiyim ve aktif olarak bu işlerle uğraşıyorum, elbet de yapılabilir fakat referans verdiğin logo telif hakkı doğurabilir belli ki bir yerde görüp kopyalayıp yapıştırmışsın birebir aynısını yapmanızı önermem kendiniz yapacaksanız ( renkler, ufak vektör değişiklikleri vs. ) onun dışında bu işle uğraşan biri olarak söylüyorum bunu bedava yaptırmanız zor tanıdık olsa bile.

Bence başta çokta uğraşılacak bir şey değil logo. 2-3 ay yayın yapıp bırakan tonla insan var boşuna uğraşmış olursun. Şimdilik bir şey koy baktın yayınlar güzel gidiyor izleyen geliyor ediyor o zaman düşünürsün.

Yayıncı adınız nedir

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence başta çokta uğraşılacak bir şey değil logo. 2-3 ay yayın yapıp bırakan tonla insan var boşuna uğraşmış olursun. Şimdilik bir şey koy baktın yayınlar güzel gidiyor izleyen geliyor ediyor o zaman düşünürsün.
2 hafta kadar olacak ama şuan gayet iyi gidiyorum kardeş ondan herşeyi düzenli yapayım diyorum logo eksiğim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben grafik Tasarım öğrencisiyim ve aktif olarak bu işlerle uğraşıyorum, elbet de yapılabilir fakat referans verdiğin logo telif hakkı doğurabilir belli ki bir yerde görüp kopyalayıp yapıştırmışsın birebir aynısını yapmanızı önermem kendiniz yapacaksanız ( renkler, ufak vektör değişiklikleri vs. ) onun dışında bu işle uğraşan biri olarak söylüyorum bunu bedava yaptırmanız zor tanıdık olsa bile.
telif olaylarını bildiğim için bunun aynısını istemiyorum zaten farklılıklar olacak göz rengini belirtebiliriz mesala mavi olabilir fikir danışayim diye konu actım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,204,709
Üyeler
192,472
Son üye
derbederr
Geri