Neler Yeni

Twitch Yayınları için mikrofon

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
YouTube ve Twitch tarafında kullanmak için mikrofon arayışına girdim. 1-2 gündür YouTube'dan incelemelere bakıyorum. Şu ana kadar gözüme HyperX Quadcast, Fifine K658, Fifine 6T modelleri çarptı. Mikrofon konusunda neredeyse hiçbir bilgim yok. Yaklasık 1500TL gibi bir bakiyem var almışken iyisini almak istiyorum. Quadcast, ve K658 modellerinin sıfır fiyatları 2000 bin TL'nin üstünde dolayısıyla bunlar için 2. el tarafına yönelecegim. Bu mikrofonlardan hangisini tercih etmeliyim veya bu fiyatlarda bunlardan daha iyi dediginiz mikrofon var mı? Son olarakt piyasada 500-600 TL bandındada sıfır mikrofonlar var. Aradaki verecegim fiyat farkına degermi veya ilk etapta vermeli miyim?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Almışken iyisini al, idare ederim diye alacağın mikrofon çok da idare etmez. Bende de kamera üstü için mikrofon vardı bir müddet onu kullanayım dedim. Ses iyi ama bir tık iyi. Alıyorken 2. el güzel bir ürün değerlendirilebilir. Zaten mikrofon ve webcamler genelde büyük bir hevesle alınıp çok uzun kullanım süreleri olmadan satılıyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
YouTube ve Twitch tarafında kullanmak için mikrofon arayışına girdim

Yayınlara/Videolara yeni mi başlayacaksın?

Eğer yeni başlayacaksan, şu tarz setlerden alabilirsin.
Hâlâ var mı bilmiyorum, yeni üye olunca/mobilden sipariş verince indirim kodu oluyordu.
Eğer kod bulursan %5 ya da %10 indirim falan oluyor, yani 580~600 TL civarına denk gelir.

Quadcast alsan, yanına ekstradan stand da alman gerekecek. O da en az 200~250 TL tutar herhalde.

Son düzenleme:

wruno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Onur Dogan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almışken iyisini al, idare ederim diye alacağın mikrofon çok da idare etmez. Bende de kamera üstü için mikrofon vardı bir müddet onu kullanayım dedim. Ses iyi ama bir tık iyi. Alıyorken 2. el güzel bir ürün değerlendirilebilir. Zaten mikrofon ve webcamler genelde büyük bir hevesle alınıp çok uzun kullanım süreleri olmadan satılıyor.
iyisi hangisi oluyor bunların içinde :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yayınlara/Videolara yeni mi başlayacaksın?

Eğer yeni başlayacaksan, şu tarz setlerden alabilirsin.
Hâlâ var mı bilmiyorum, yeni üye olunca/mobilden sipariş verince indirim kodu oluyordu.
Eğer kod bulursan %5 ya da %10 indirim falan oluyor, yani 580~600 TL civarına denk gelir.

Quadcast alsan, yanına ekstradan stand da alman gerekecek. O da en az 200~250 TL tutar herhalde.
Tak Çalıştır Cihazlar Sanırım Benim İçin Daha İyi Olur

Erlik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Boris Manco
Yeniysen yukarıda ki setler daha iyi olur. Çok arkadaşım bir heves girdi aldıkları ekipmanlar ellerinde kaldı satmayla uğraştılar falan filan. Hala iyisinin peşindeyim diyorsan (ben ciddi uygundan aldım) "Rode NT-USB Mini" öneririm ama bence 2. el al. Üzmez. Kısa film bile çektik onunla. Yayınlara ara versemde mikrofon olarak onu kullanıyorum.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tak Çalıştır Cihazlar Sanırım Benim İçin Daha İyi Olur

Tak-Çalıştır derken? Bunlar da tak-çalıştır sayılır.
Mikrofonu kasa yerine ses kartına takıyorsun.
Kasaya da mikrofon yerine ses kartını takıyorsun.
Direkt olarak mikser üzerinden kontrol edebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,588
Üyeler
164,698
Son üye
Jrkaraca