Hocam uploadiniz düşük değil mi?sistemim
ryzen 5 5500
rx6650xt
16gb 3200
b450
upload 4,6
İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir.sistemim
ryzen 5 5500
rx6650xt
16gb 3200
b450
upload 4,6
Bende aynı işlemci ve ekran kartına sahibim bu sistem de darboğaz olur mu?Hocam uploadiniz düşük değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciniz darboğaz yapıyor olabilir.
bana kalırsa r5 5500 o ekran kartına düşük geliyor. Yerine 5600 alınabilirdi.Bende aynı işlemci ve ekran kartına sahibim bu sistem de darboğaz olur mu?
hocam upload düşük. çok büyük bi yayın çözünürlüğü çıkmaz. gayet normal. Ama benim takıldığım nokta işlemci ekran kartını besleyebiliri mi. yayın yaparken oyun oynamak çok yüke sokar büyük ihtimalle.kaç bitrate veriyorsun ve kaç fps çözünürlük ne?
ben ryzen 5 3400g ile yayın yapıyorum sıkıntı olmuyorhocam upload düşük. çok büyük bi yayın çözünürlüğü çıkmaz. gayet normal. Ama benim takıldığım nokta işlemci ekran kartını besleyebiliri mi. yayın yaparken oyun oynamak çok yüke sokar büyük ihtimalle.
hocam r5 5500 rx6650xt yi besleyebilecek güçte mi buna cevap verelim önceben ryzen 5 3400g ile yayın yapıyorum sıkıntı olmuyor
Başta drobun neden olduğunu bulman gerek, internet kayanklı mı yoksa işleme - kodlama gecikmesi kaynaklımı. Bunu için OBS kullanıyorsan pannellerden istatistik açıp oradan takip edebilirsin.
Bu upload hızı ile de benim fikrim 3-3.5k bitrate ile sağlıklı bir yayın ortaya çıkabilir. Çözünürlükte önemli tabi, 3-4k upload ile 720p ka
dün uploadımın stabil olmadığını fark ettim şuanda ve süper online a başvurdum bu gün gelip kurdular ilk yayını açtım 6000 bitrate stabil şekilde verebiliryorum yardımlarınız için teşekkür ederimBaşta drobun neden olduğunu bulman gerek, internet kayanklı mı yoksa işleme - kodlama gecikmesi kaynaklımı. Bunu için OBS kullanıyorsan pannellerden istatistik açıp oradan takip edebilirsin.
Bu upload hızı ile de benim fikrim 3-3.5k bitrate ile sağlıklı bir yayın ortaya çıkabilir. Çözünürlükte önemli tabi, 3-4k upload ile 720p kalitesinde nispeten iyi bir görüntü ortaya çıkabilir.