Neler Yeni

Twitch-Youtube İşler Karışıyor!

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
o olay tam şöyle oluyor bir adet rat oluşturuyorlar tabi bu ratlar aşırı sağlam ratlar bi cyrpter kullanıyorlar aklın durur virüs total de 0 bulgu :) ondan sonra skype üstünden milleti ratlıyorlar sigortacıları pdf üzerinden ratlayıp aklıyorlar gerisini diyemem yasak :D
Oraya girmeyelim sıkıntı çıkar hiç gerek yok ben diğer bir yöntemi söyledim :) söz etmeyelim bence .d

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
eastergamerstv den beklemezdim 2019da sadece 3 kez yapmış ama olsun yinede beklemezdim hatasının farkına varmış kendini düzeltmiş demekki

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Twitch'te son günlerde konuşulanları biliyorsunuz. Youtube "Katıl" ile de para aklanıyormuş.

Geçenlerde bir konu açılmıştı çocuğun bilgisayarına TeamViewer-Anydesk ile girip Steam'ine para yüklenmişti sonra hesabı banlanmıştı, büyük ihtimalle aynı olay.
Bir yerde yüksek para dönüyorsa orada bir şey vardır hep.
Hiç olmadı vergi kaçırma olayları olucak görün.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
eastergamerstv den beklemezdim 2019da sadece 3 kez yapmış ama olsun yinede beklemezdim hatasının farkına varmış kendini düzeltmiş demekki
odamı yapmış bak ondan haberim yok

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bu olay ne ? Anlatabilir misiniz ?
Youtuberlar Twitch yayıncılarını dolandırıyor mu ?
Hayır hani bu kadar youtuber ve bu kadar yayıncı var.
Ama farkettiysen az izlenmelerine rağmen gine iyi para kazandıkları belli.
Heh burada sen bile dersin nasıl oluyor diye .
Sonradan çıka bilgiler ile bunun altında dolandırıcılık var.

Akiran

80+ Silver
Bu çalıntı kredi kartları ile nasıl bir tezgah kurulduğunu halen anlamış değilim. Oltalama yöntemi ile elde edilen kredi kartlarından yapılan çekimlerden sahibinin hiç mi haberi olmuyor? Daha da korkuncu ise birini öldürerek sürekli onun kredi kartından mı çekiyorlar parayı? Nerede 3-D Secure?

Son düzenleme:

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bu çalıntı kredi kartları ile nasıl bir tezgah kurulduğunu halen anlamış değilim. Oltalama yöntemi ile elde edilen kredi kartlarından yapılan çekimlerden sahibinin hiç mi haberi olmuyor? Daha da korkuncu ise birini öldürerek sürekli onun kredi kartından mı çekiyorlar parayı?
twitchte 3d secure yok ya da kafasına göre, bi var bi yok anlamadım.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Bu çalıntı kredi kartları ile nasıl bir tezgah kurulduğunu halen anlamış değilim. Oltalama yöntemi ile elde edilen kredi kartlarından yapılan çekimlerden sahibinin hiç mi haberi olmuyor? Daha da korkuncu ise birini öldürerek sürekli onun kredi kartından mı çekiyorlar parayı? Nerede 3-D Secure?
3d secure her sitede bulunmaz bu siteye kalmış bir şey

Arusttt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Enes
twitchde 3d secure yok cc mevzusu her türlü işten olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,347
Üyeler
161,443
Son üye
TStARk
Top Bottom