Günlük ücretler onlar.Oha ln
Ve milletin çalınan banka kartı/kredi kartından çekilen paralarla.Az para değilmiş haa
Cidden haksızlığa dayanamıyorum ya haram olsunVe milletin çalınan banka kartı/kredi kartından çekilen paralarla.
Benim de birkaç yıl önce banka kartımdaki helalimle kazandığım tüm parayı boşalttılar. Neyse ki fazla bir şey değildi ama yine de kimin boğazına girdiyse haram olsun.
bir ayda 35k kaldıran var sadece bir ayda :SS:S:Ve milletin çalınan banka kartı/kredi kartından çekilen paralarla.
Benim de birkaç yıl önce banka kartımdaki helalimle kazandığım tüm parayı boşalttılar. Neyse ki fazla bir şey değildi ama yine de kimin boğazına girdiyse haram olsun.
aylık diye biliyorum , günlük değildir yaaGünlük ücretler onlar.
Aylık falan değil yanii
Attığım videoya bakarsan görebilirsin.bir ayda 35k kaldıran var sadece bir ayda :SS:S:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aylık diye biliyorum , günlük değildir yaa
dur bi izliyemAttığım videoya bakarsan görebilirsin.
Saniye olarak 1:34 git knk.
Büyük yayıncılar değil bu işin içinde onlarda var ama daha düşük izlenmeli insalara ulaştılar.Bildiklerim şunlar:
Birkaç büyük yayıncı bir takım grupla insanları dolandırıyormuş. Yayıncılarda bunlara karşı çıktı, Twitch'in temizlenmesini istiyor bunlardan. Ondan dolayı çoğu yayıncı 5 Kasım'a kadar yayın açmayacak. Akım gibi bir şey oldu bu 5 Kasım. Çoğu Twitter'dan işte 5 Kasım'a kadar Twitch düzeltilsin diye twitler falan attı.
Resimlerden pek amlayamadim bunun listesi yok mu?https://twitter.com/Zikirmatiq tweetlerine bakabilirsiniz isimleri görünce o yapmaz denilecek isimler var
hocam mesela 1. reklam 2. abone gibi düşünün yada tam tersi ama 3. olan bitResimlerden pek amlayamadim bunun listesi yok mu?