Neler Yeni

Twitchte kendimi nasıl geliştiririm?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Beyler kendimi nasıl geliştiririm bi öneriniz var mı? Genellikle cs fifa ve hikaye oyunları oynayan birisiyim tavsiyelerinizi bekliyorum

K3R1M

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Kerim saman
Twitch artık iyice yayıncıların parasına göz dikmeye başladı. Artan reklam sayıları yüzünden hiç bir şey izleyemez olduk. Maalesef yeni bir yayıncının en çok birilerine ulaşabileceği yer hala burası. Rakip olmayınca böyle oluyor işte.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hocam tek başınıza maalesef gelişemezsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alperen Çelik
Popüler oyunları oynayın. Diablo, Starfield gibi.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arda daha yeni başladım yayınlara maks izleyicim 4 kskdmfmf

egebaranakk0

80+ Silver
Beyler kendimi nasıl geliştiririm bi öneriniz var mı? Genellikle cs fifa ve hikaye oyunları oynayan birisiyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam Twitch de oyunla falan buyuyemezsiniz illaki bı yayıncının köpeği olmak şart bakın bugün büyük yayincilarin yanında beraber takıldıklari kişiler onların sayesinde 2k 3k izleniyor mesele tek büyümek değil kitle çalmak

oguz13

80+ Bronze
Tek başınıza şu anda gelişmek çok zor ama yayın kesitleri yüklemek, green screen gibi
arkaplan perdesi kullanmak, daha çeşit ve popüler oyunlar oynamak, reklam yapmak gibi
birsürü zor tarafı var yayında kendini geliştirmenin ama bunun içinde para gerekiyor maalesefki
twitch bu sıralar yayıncıların kazandığı 3 kuruş paraya göz dikti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi daha popüler olabileceğiniz bir yerde kendinize hafif ün katıp bu işe başlamak olacaktır.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Tek başınıza şu anda gelişmek çok zor ama yayın kesitleri yüklemek, green screen gibi
arkaplan perdesi kullanmak, daha çeşit ve popüler oyunlar oynamak, reklam yapmak gibi
birsürü zor tarafı var yayında kendini geliştirmenin ama bunun içinde para gerekiyor maalesefki
twitch bu sıralar yayıncıların kazandığı 3 kuruş paraya göz dikti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

En iyisi daha popüler olabileceğiniz bir yerde kendinize hafif ün katıp bu işe başlamak olacaktır.
tiktokta yaklaşık 1600 takipçim var genellikle fifada attığım ütopik golleri koyuyorum. Tiktoktan twitch kanalımın linkini paylaşsam sıkıntı olur mu?

Top Bottom