Fatih Sultan Terim
80+ Silver
Dahası
twitchte arkaplanda kısık sesle müzik çalmasına rağmen bu şekilde uyarılar alıyorum. İleride sorun yaratır mı?
Sorun yaratmaz diye biliyorum ancak çok kafaya takıyorsanız yayın tekrarlarını silebilirsiniz.Alıntıyı görüntüle
twitchte arkaplanda kısık sesle müzik çalmasına rağmen bu şekilde uyarılar alıyorum. İleride sorun yaratır mı?
hocam sanırım telif hakkı mevzusu yüzünden kırmızı yerlerde tamamen ses kapanıyor. İleride Herhangi bir ceza ödememe sebep olur mu?Sorun yaratmaz diye biliyorum ancak çok kafaya takıyorsanız yayın tekrarlarını silebilirsiniz.
Evet teliften dolayı kısıyorlar, ancak teliften dolayı sorun yaşamaman için kıstıklarını düşünüyorum. Ben bir sorun olacağını sanmıyorum, bir kaç büyük yayıncının bu şekilde yayın tekrarlarını görmüştüm.hocam sanırım telif hakkı mevzusu yüzünden kırmızı yerlerde tamamen ses kapanıyor. İleride Herhangi bir ceza ödememe sebep olur mu?
teşekkürlerEvet teliften dolayı kısıyorlar, ancak teliften dolayı sorun yaşamaman için kıstıklarını düşünüyorum. Ben bir sorun olacağını sanmıyorum, bir kaç büyük yayıncının bu şekilde yayın tekrarlarını görmüştüm.
DMCA Strike o hocam, yayında bulunan şarkı sahiplerinden 3 kere DMCA yersen perma ban yersin. Ancak bu ses kesilenlerde oluyor mu onu bilmiyorum.Ya hocam şimbi bi video izledim wtcn dan da diyo ki 3 defa olduğunda twitchten perma ban yiyorsun diyor.
Twitchte VOD ayarları kısmında da sanırım şey vardı bu ayarı kapatırsanız sorumluluk sizin üstünüzde olur gibi bir şey var. 3 saatlik yayından sonra bi m*llaştım hiç bir şey anlamadım .d