DaffyGraphic
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,491
Merhabalar, bugün sizlere html5 ve css3 yardımı ile kodladığım twitter giriş ekranının kodlarını paylaşacağım. Kendim yeniden kodlamaya çalıştım.
Ayrıca, kaydolun veya giriş buttonlarının üzerine geldiğinizde hover(mouse üzerine getirdiğimizde değişen şeyler) efektlerini de yapmaya çalıştım.
Bilmeyenler için dosyaların içerisinden, index.html dosyasını iki kere tıkladığınızda, sitevarsayılan tarayıcınızda belirecektir.
Son bir not olarak:
Dosyalar ile hesap çalma gibi illegal işlemleri yaparsanız hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Dosyaları şuradan indirebilirsinizI
www.mediafire.com
Sitenin görünümü şu şekilde:
Ayrıca, kaydolun veya giriş buttonlarının üzerine geldiğinizde hover(mouse üzerine getirdiğimizde değişen şeyler) efektlerini de yapmaya çalıştım.
Bilmeyenler için dosyaların içerisinden, index.html dosyasını iki kere tıkladığınızda, sitevarsayılan tarayıcınızda belirecektir.
Son bir not olarak:
Dosyalar ile hesap çalma gibi illegal işlemleri yaparsanız hiç bir sorumluluk kabul etmiyorum.
Dosyaları şuradan indirebilirsinizI
MediaFire
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Sitenin görünümü şu şekilde: