Yani ben artık bir şey düşünmüyorum bu konu hakkında.Sınava gram çalışmayan insanların korona oluruz bahanesi altında sınavlara girmeme isteği olarak düşünüyorum artık.
Kaç kere açıldı sanki konu.Kanka Sende Her Seferde Aynı Şeyi Diyorsun. Eğer Bu seferde Ertelenirse Gülerim vallaha
Bilemiyorum Altan BilemiyorumU-Usta bu sefer zor.
Hocam bu 3. veya 4. erteleme sonrası sınav açıklamasıKaç kere açıldı sanki konu.
İlla olunacak o sınav kaçış yok.
Oldu mu cidden o kadar?Hocam bu 3. veya 4. erteleme sonrası sınav açıklaması
Bende sıkıldım artık. Keşke olup kurtulsaydım
Yazılı sınavlarbu iptal edilmesi istenen sınavlar umarım yazılı sınavlarıdır. zaten eğitim sistemimizde yazılılar çok etkilemiyor asıl önemli olan üniversite sınavı. ha ama üniversite sınavı iptal olsun diyorlarsa işte o olmaz.
Yazılılar YKS'i etkiliyor ama.bu iptal edilmesi istenen sınavlar umarım yazılı sınavlarıdır. zaten eğitim sistemimizde yazılılar çok etkilemiyor asıl önemli olan üniversite sınavı. ha ama üniversite sınavı iptal olsun diyorlarsa işte o olmaz.
Oldu mu cidden o kadar?
Vay be.
neden iptal isteniyor ki o zaman? hani yazılı sınav bu neye göre puan verecekler o zaman? türkiye ödev ülkesi olmadı hiç bir zaman. evet online süreç çok kötü, eğitimde fırsat eşitliğini(?) kaldırdı ama bilemiyorum altanYazılı sınavlar
genelde çok az etkiliyor. benim sıralamamı 100 sıra oynatmamıştı.Yazılılar YKS'i etkiliyor ama.
Valla Bilmiyorum. Mutasyon falan feşman bir şeyler dönüyor gene.neden iptal isteniyor ki o zaman? hani yazılı sınav bu neye göre puan verecekler o zaman? türkiye ödev ülkesi olmadı hiç bir zaman. evet online süreç çok kötü, eğitimde fırsat eşitliğini(?) kaldırdı ama bilemiyorum altan
Mesaj otomatik birleştirildi:
genelde çok az etkiliyor. benim sıralamamı 100 sıra oynatmamıştı.