Neler Yeni

twitter sınırlama getirdi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
Doğrulanmış derken ücretli olan mı
onaylanmış yada para verilip tik alınmış hesap sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

elon iyice saçmaladı büyük ihtimal vazgeçecek twitter konuşulsun diye yapıyor klasik hareketleri daha saçma karar görmedim ya da düşükten hisse toplayacaktır diyeceğim halka açık değil tesla da benzerini yapmıştı :)
bilmiyorum tesla düşmez ise pazartesi benim için iyi olur o yüzden sordum bu geçicimi yoksa kalıcı bir şeymi diye çünkü bu karar kullanıcı kaybetmelerine neden olur diye düşünüyorum

emir147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Emir Acar
Saçmalık

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
Elon musk kullanıcılarının akıl sağlığını düşündüğü için böyle yapmış arkadaşlar plana sadık kalın!
twitter kitlesi çok toxic değil ama fazla akp li gördüm

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,220
İsim
Kadir
onaylanmış yada para verilip tik alınmış hesap sanırım

bilmiyorum tesla düşmez ise pazartesi benim için iyi olur o yüzden sordum bu geçicimi yoksa kalıcı bir şeymi diye çünkü bu karar kullanıcı kaybetmelerine neden olur diye düşünüyorum
Twitter için alınan kararın mantıken teslayı etkilememesi lazım ama nasdaq piyasasına hiç hakim değilim, tesla da olan olay birkaç yıl önce tesla hisseleri çok pahalı diye tweet attı 900 den 750 civarına düştü sonra %2400 bedelsiz bölünme açıkladı hisse 3'e katladı bununla ilgili üniversite ödevi hazırlamıştım oradan biliyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,683
İsim
marilyn
Twitter için alınan kararın mantıken teslayı etkilememesi lazım ama nasdaq piyasasına hiç hakim değilim, tesla da olan olay birkaç yıl önce tesla hisseleri çok pahalı diye tweet attı 900 den 750 civarına düştü sonra %2400 bedelsiz bölünme açıkladı hisse 3'e katladı bununla ilgili üniversite ödevi hazırlamıştım oradan biliyorum
geçici süreliğine yapmışlar etkileyeceğini sanmıyorum teslayı

Ben kullanmıyorum o yüzden fazla yorum yapmayacağım.
bende kullanmıyorum gerek duymadım arada girip # bakıp çıkıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,022,754
Üyeler
162,055
Son üye